Λαμπάδες προσέφεραν μικροί μαθητές στους φιλοξενούμενους του Κ.Η.Φ.Η Παλιανής

Σε μια ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης και αγάπης ενόψει του Πάσχα, προχώρησαν οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου Βενεράτου με αποδέκτες τους ωφελούμενους του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας  Ηλικιωμένων Παλιανής (Κ.Η.Φ.Η.)

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, αντιπροσωπεία μαθητών με τη συνοδεία της δασκάλας τους Στεφανίας Βιδάκη, επισκέφθηκαν το Κ.Η.Φ.Η. στο Βενεράτο προσφέροντας στα μέλη του Πασχαλινές κατασκευές, λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, κολλάζ και τα παραδοσιακά Λαζαράκια που έφτιαξαν οι μαθητές της  Β’ και Ε’ Τάξης του σχολείου με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους.

Οι ηλικιωμένοι του Κέντρου υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά τα παιδιά και αφού τα ευχαρίστησαν και τους πρόσφεραν το κέρασμά τους, τους πρόσφεραν κι αυτοί με την σειρά τους,  Πασχαλινές κατασκευές που έφτιαξαν οι ίδιοι.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Δ/ντρια  του Δημοτικού Σχολείου Βενεράτουυ Μαγδαληνή Επταμηνιτάκη, την δασκάλα της Ε’ Τάξης  Στεφανία Βιδάκη και την δασκάλα της Β’ Τάξης  Στυλιανή Κουφάκη που ενέπνευσαν τους μικρούς μαθητές για αυτήν την πολύ όμορφη κίνηση αλληλεγγύης και αγάπης.

Το Κ.Η.Φ.Η Παλλιανής όπως και τα υπόλοιπα Κέντρα λειτουργούν υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου με την υποστήριξη και την συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού και Κοινοτικού Ταμείου, στα  πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος Κρήτη 2021-2027.

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ