Σήμερα διεξάγεται η 9η αγωνιστική ημέρα των πλέι οφς της Ελληνικής Σούπερ λιγκ ποδοσφαίρου των ανδρών. Είναι η προτελευταία και όπως και οι προηγούμενες ίσως να αναδείξουν και τον πρωταθλητή, ίσως και όχι!

Έχουμε ήδη πει πως αυτοί που πλέον διεκδικούν το πρωτάθλημα είναι οι δυο δικέφαλοι βορρά και νότου, δηλαδή ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ για να αναδειχθεί πρωταθλητής πρέπει να χάσει η ΑΕΚ στο Καραισκάκη από τον ΟΣΦΠ και να κερδίσει ο ίδιος τον ΠΑΟ σήμερα, αλλά και τον Άρη όμως την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του. Η ΑΕΚ εάν κερδίσει τον ΟΣΦΠ σήμερα και χάσει ο ΠΑΟΚ στέφεται πρωταθλήτρια από σήμερα. Στην ισοπαλία και στα δύο παιχνίδια πάλι η ΑΕΚ παραμένει πρώτη!

Τα σενάρια πολλά και μάλιστα μαθηματικά ούτε οι ΟΣΦΠ και ΠΑΟ έχουν χάσει το πρωτάθλημα και γι΄αυτό επειδή όπως είχε πει και κάποιος, στο ποδόσφαιρο έχουν μιλήσει και οι μουγκοί! Σας προτείνουμε να καθίσετε, όσοι μπορείτε, στην τηλεόρασή σας ή ακόμα καλύτερα πηγαίνετε στο γήπεδο και απολαύστε το θέαμα με ψυχραιμία και πάντα σε αθλητικά πλαίσια, χειροκροτήστε κατ΄ αρχήν τις προσπάθειες των παικτών που παίζουν και μετά κάντε και την πλάκα σας με τη παρέα σας και τους φίλους σας για να έχει και χρήσιμο νόημα όλο αυτό το σκηνικό! 

Έχουμε και το παιχνίδι Λαμία - Άρης που θα γίνει στη Λαμία στις 18:00.

Πάμε να θυμηθούμε το πρόγραμμα και τη μέχρι τώρα βαθμολογία:

   

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

   

   

 

K.A.

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ