Βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη. Βελτιωμένος καιρός στην υπόλοιπη χώρα. Θυελλώδεις τοπικά άνεμοι βορείων διευθύνσεων στο Αιγαίο.Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 οι βροχές και οι καταιγίδες του Ιανού θα περιοριστούν στην Κρήτη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι πυκνότερες στα νότια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 26 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 27, στην Ήπειρο από 15 έως 29 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 12 έως 27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 27 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 28, και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 17 έως 27 βαθμούς ενώ στη Ρόδο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 8 μποφόρ τοπικά. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν, στα βόρεια πελάγη βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στα νότια πελάγη ανατολικοί με ίδιες εντάσεις, ενώ βαθμιαία θα στραφούν παντού σε βορειοδυτικούς.

Στην Αττική αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 5 έως 6 μποφόρ και στα ανατολικά στα 7. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς.

 

meteo.gr/

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ