Ολοκληρώθηκε εχθές το βράδυ και η 7η αγωνιστική της διαδικασίας των πλέι οφ του φετινού Ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των ανδρών ή αλλιώς Σούπερ λιγκ.

Για όσους παρακολουθούν τα λεγόμενά μας εδώ στον ιστότοπό μας, είχαμε πει πως όποιος θα έπαιρνε το Αθηναïκό ντέρμπυ θα είχε και τον πρώτο λόγο για την υπόθεση τίτλος του πρωταθλητή. Έτσι και έγινε και τον πρώτο λόγο πλέον έχει η ΑΕΚ αφού αυτή ήταν τελικά η νικήτρια και μάλιστα με πολύ εμφατικό τρόπο. Στα άλλα δύο παιχνίδια είχαμε ισοπαλίες για τους άλλους δύο διεκδικητές ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ κάτι που τους άφησε λίγο παραπάνω πίσω στην κούρσα του τίτλου.

Πάμε όμως να δούμε τα πράγματα με τη σειρά:

Στην Λαμία η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ. Εδώ ο ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη για να παραμείνει κοντά στους πρωτοπόρους και η Λαμία ακόμα μια καλή εμφάνιση... Τελικά όχι μόνο η Λαμία δεν έκανε άλλη μία καλή εμφάνιση, αλλά παραλίγο να πάρει και τη νίκη αφού το παιχνίδι χρειάστηκε να φτάσει στο 99ο λεπτό της συνάντησης για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει και να μπορέσει έτσι να ελπίζει ακόμα σε τίτλο... Δύσκολο λένε αλλά όχι ακατόρθωτο καθώς έχει ένα παιχνίδι στην Τούμπα την Κυριακή με την ΑΕΚ κι άλλο ένα που δεν έχει παίξει ακόμα, αυτό με τον ΟΣΦΠ και αυτό στην Τούμπα και που η διοργανώτρια αρχή το έχει ορίσει να γίνει στις 12/5/2024 στις 20:00 το βράδυ! Τελικό σκορ 1- 1 με τους γηπεδούχους να εκφράζουν έντονα παράπονα για την διαιτησία...

Τα καλύτερα του ματς

Μετά έπαιξαν Άρης - Ολυμπιακός. Εδώ είχαμε τις ίδιες πάνω κάτω συνθήκες παιχνιδιού με αυτές που επικρατούσαν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Ο γηπεδούχος Άρης δεν έχει πλέον βλέψεις για τον τίτλο και ο ΟΣΦΠ ήθελε τους 3 βαθμούς της νίκης.Τελικά σε ένα παιχνίδι που οι Θεσσαλονικείς έκαναν πολύ καλό εξανάγκασαν τον καλό Ολυμπιακό σε ισοπαλία και του στέρησαν έτσι 2 πολύτιμους βαθμούς! Το τελικό 1-1 μάλλον δίκαιο.

Τα χάïλαïτς του παιχνιδιού

Η αγωνιστική έκλεισε με το Αθηναïκό ματς ΑΕΚ - ΠΑΟ. Εδώ όλοι περίμεναν ένα ματς που θα κρινόταν στο "μισο μηδέν" που λέει ο λόγος. Κι όμως η ορμή της έδρας των κιτρινόμαυρων και η ποιότητα των παικτών της, έδωσαν έναν μονόλογο των γηπεδούχων που κατέληξε σε ένα εμφατικό 3 - 0 και έδωσε έναν αέρα 4 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟ που μαθηματικά δεν δίνει ακόμα τίτλο αλλά σίγουρα ένα προβάδισμα δύσκολο να καλυφθεί στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν... Ο ΠΑΟ επιμένει σε πέναλτι που ζητάει στο 1 - 0, σε μια φάση που δεν ήταν καν επικίνδυνη και οι περισσότεροι λενε οτι ήταν, αλλά μόνο αυτό έχουν να επιδείξουν σε όλο το παίχνίδι και εμείς επ' ευκαιρία να εκφράσουμε την άποψη πως τέτοιες φάσεις δεν πρέπει να δίνουν και γκολ καθώς εαν δίνονται σε τέτοιες φάσεις ευκαιρίες όπως τα πέναλτυ για γκολ τότε τα κλαδέματα πριν το γκολ θα πρέπει να καταδικάζονται με φυλάκιση πολλών χρόνων για τους ποδοσφαιριστές!

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του παιχνιδιου

Πάμε να δούμε τους πίνακες:

   

Βαθμολογία

   

   

   

   

   

   

 

Φώτο: Oι προπονητές της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέïδα και του ΠΑΟ, Φατίχ Τερίμ σε φιλικό χαιρετισμό τους στον αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟ στη Ν.Φιλαδέλφεια (ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ).

Κ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ