Με ήττα ξεκίνησε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 23ου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο που διοργανώνεται από την ΟΣΕΚΑ.

Από την αρχή γνωρίζαμε το δύσκολο έργο μας απέναντι στην πρωταθλήτρια και κυπελλούχο ομάδα της Δωδεκανήσου. Η ομάδα μας κατάφερε να είναι μέσα στο παιχνίδι μέχρι και το ημίχρονο, μια καταστροφική όμως 3η περίοδος για το ΑΣΚΑ Ηράκλειο, σε συνδυασμό με την ποιότητα των αθλητών της αντίπαλης ομάδας δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο μας.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βασίλη Κωνσταντινόπουλου.

   

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο στα 2 Αοράκια χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω Covid. Σίγουρα έλειψε από όλους μας η στήριξη των συμπολιτών μας και περιμένουμε με ανυπομονησία τη στιγμή που θα επιστρέψουν οι φιλάθλοί μας στις κερκίδες!

Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 29 Νοεμβρίου όπου και η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομάδα του Παναθηναϊκού.

H ακτινογραφία του αγώνα :

ΑΣΚΑ Ηράκλειο - Γ.Σ Δωδεκάνησος 42-77

   

Διαιτητές : Αρτεμάκη - Ξυλάς

Score περιόδων : 12-23, 14-11 (ημίχρονο) 4-25, 12-18

ΑΣΚΑ Ηράκλειο (Κυριακούδη) : Γαστέρατος 2, Χουρδάκης, Μαράκης, Σέβτσοβ 6, Παπαδάκης 10, Στυλιανακάκης 9, Τζωρμπατζάκης, Κοκκινάκης, Ψαράκης 15

Γ.Σ. Δωδεκάνησος (Μαρουλλάκης) : Λουκάς, Χαρτερός 2, Μιχαήλου 5, Χαμαντί 30(2), Λυκοπάντης 2,
Χατζηκαντης, Χατζηδημητρίου 2, Φιλίππου 5, Τσάππης, Μακρής 31, Μποσγανάς

   

Οι φωτογραφίες είναι από τον καλό φίλο της ομάδας Stefanos Paterakis και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι'αυτό.

Πηγή: Facebook

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ