Συμμετοχή της Ελλ. Οργάν. Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας στη Seafood Expo Global

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), κύριος φορέας ανάπτυξης της Ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας, συμμετείχε με περίπτερο 300 τ.μ. στην έκθεση Seafood Expo Global, που έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη 22 -25 Απριλίου 2024.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η παρουσία της ΕΛΟΠΥ στην έκθεση ενισχύθηκε φέτος με την επίσκεψη του υφυπουργού Σταύρου Κελέτση και γενικού γραμματέα Γεωργίου Στρατάκου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ). Συνοδεία του ΔΣ της ΕΛΟΠΥ και των κ.κ. Παντελή Γκάσιου, συμβούλου ΟΕΥ Α' της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μαδρίτη και Ανδρέα Παππά, προέδρου του Ισπανοελληνικού Επιμελητηρίου, επισκέφθηκαν και συνομίλησαν με τα μέλη της ΕΛΟΠΥ κ άλλους Έλληνες εκθέτες.

Τα καθημερινά γαστρονομικά live cooking sessions στο περίπτερο της ΕΛΟΠΥ προσέλκυσαν πολλούς Έλληνες και ξένους επισκέπτες, καθώς ο Έλληνας Chef Κωνσταντίνος Βασσάλος με το επιτελείο του ετοίμαζε καθημερινά γευστικούς μεζέδες με τα κύρια είδη που παράγουν τα 22 Μέλη της ΕΛΟΠΥ, τσιπούρα, λαβράκι, κρανιό και φαγκρί βραχύπτερο.

Το περίπτερο επιμελήθηκε η εταιρεία PromoSolution, συνεργάτιδα της ΕΛΟΠΥ στις εκθέσεις.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ