Mάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ και Λίβερπουλ – Βίγιαρεάλ οι ημιτελικοί

Με τη Βιγιαρέαλ να κάνει μια πορεία που δεν θα πίστευαν και οι πιο φανατικοί της οπαδοί -σίγουρα μιλάμε για την έκπληξη του θεσμού για φέτος- συνεχίζει στην ημιτελική φάση η μεγαλύτερη και καλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη.

Η Βιγιαρεάλ λοιπόν απέκλεισε και τη μεγάλη Μπάγιερν με ισοπαλία που απέσπασε μέσα στην έδρα των Γερμανών με σκορ 1 – 1 και με το 1- 0 του πρώτου παιχνιδιού πήρε την πρόκριση και άφησε τους Βαυαρούς εκτός συνέχειας.

Εκεί θα βρει τη Λίβερπουλ, η οποία «πατώντας» στο 1 – 3, που είχε πάρει στην Πορτογαλία απέναντι στη Μπενφίκα του Βλαχοδήμου, δεν έδωσε και τόση σημασία στον επαναληπτικό με αποτέλεσμα να έρθει ισοπαλία με τους Πορτογάλους 3 – 3, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό να την αφήσει εκτός συνέχειας…

Η Τσέλσι παραλίγο να κάνει το κόλπο γκρόσο της χρονιάς, αφού με κεκτημένη ταχύτητα από το πρωτάθλημά της και μετά την 6αρα, που φιλοδώρησε στην έδρα της την Σάουθάμπτον, συνέχισε να σκοράρει κι έφτασε το σκορ στο 0 – 3 μέσα στη Μαδρίτη, που της έδινε και την πρόκριση!

Εκεί όμως αντέδρασαν οι Μαδριλένοι και με ένα γκολ του Ροντρίγκο στο 80’ κατάφεραν να πάνε το παιχνίδι στην παράταση κι εκεί ο «Άγιος» Μπενζεμά των Ισπανών σκόραρε και με το τελικό 2 – 3 έδωσε την πρόκριση στην Ρεάλ.  

Εκεί η Ισπανική ομάδα θα βρει τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κατάφερε με το ισχνό 1 – 0 που είχε από το πρώτο παιχνίδι να πάρει και τη λευκή ισοπαλία από τους εκνευριστικούς Ισπανούς και να προκριθεί στα ημιτελικά.

Δύο λοιπόν Ισπανικές και δυο Αγγλικές ομάδες στα ημιτελικά του φετινού Ch.l. και καλή μας απόλαυση…

Οι ημιτελικοί θα γίνουν Τρίτη 26 Απριλίου το Σίτι – Ρεάλ και Τετάρτη 27 Απριλίου το Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ.

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ