Η Ιταλική ομάδα δεν είναι και τόσο Ιταλική! Μπορείς να το πεις κι έτσι, αφού οι εμφανίσεις της εθνικής ομάδας των Ιταλών μας είχαν συνηθίσει σε άλλο ποδόσφαιρο, από αυτό που έχουμε παρακολουθήσει ως τώρα στο τρέχων γιούρο...

Η άμυνα υπάρχει για τους Ιταλούς αλλά δε χρειάζεται και τόσο, εφόσον η επίθεσή τους πιέζει συνεχώς και σκοράρει κι αυτό έχει δώσει δύο τριάρες απέναντι σε Τουρκία στη πρεμιέρα και Ελβετία εχθές. Και με άλλον αέρα, όχι και τόσο αμυντικό, όσο μας είχε συνηθίσει τόσα χρόνια, πετάει στον Β γύρο του τουρνουά.

Σήμερα οι Ουκρανοί ψαλίδισαν τα όνειρα της Β. Μακεδονίας για πρόκριση, μια και την κέρδισαν μάλλον άνετα με 2 – 1 και έβαλαν κι αυτοί πλώρη για τον επόμενο γύρο…

Οι Δανοί προσπάθησαν να κάνουν δώρο μια νίκη στον άτυχο συμπαίκτη τους Έρικσεν και μπήκαν σαν τυφώνες στο γήπεδο και προηγήθηκαν από πολύ νωρίς στο σκορ.

Στο Β ημίχρονο μπήκαν οι Βέλγοι να αγωνιστούν, αλλά είχαν την τύχη να «ζεσταθεί» ένας μεγάλος παίκτης που έχουν και δεν είναι άλλος από τον Ντε Μπρόινε… Με μία δικιά του ασίστ και ένα φανταστικό γκολ του έγινε το τελικό 2 – 1, που έδωσε την πρόκριση ουσιαστικά στου Βέλγους, ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

   

   

   

   

   

   

   

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ