Συνάντηση Δ/χου Ηρακλείου με τον Βουλευτή της Ν.Δ. Μάξιμο Σενετάκη

Η αναγκαιότητα άμεσης χρηματοδότησης των μελετών στατικής επάρκειας από την κυβέρνηση, για τις σχολικές μονάδες που υπέστησαν ζημιές από τις σεισμικές δονήσεις του περασμένου Σεπτεμβρίου, καθώς και οι χρηματοδοτήσεις που διεκδικεί ο Δήμος Ηρακλείου από διάφορα προγράμματα για έργα που έχει στο σχεδιασμό  της η δημοτική αρχή, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων ,στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στο γραφείο του στη Λότζια,  με τον βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ Μάξιμο Σενετάκη, το πρωί της Δευτέρας 7 Φερβρουαρίου.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου σημείωσε ότι έχει αποστείλει και σχετική επιστολή προς το αρμόδιο υπουργείο για την χρηματοδότηση των μελετών στατικής επάρκειας προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές στα σχολεία που έχουν υποστεί βλάβες, και αναμένει την έγκριση του αιτήματος. Αναφορικά με την ένταξη έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα ο Δήμαρχος παρέδωσε στον κ. Σενετάκη ενημερωτικό έγγραφο στο οποίο περιλαμβάνονται οι προτεραιότητες που έχει θέσει σε έργα η δημοτική αρχή.

Ο κ. Σενετάκης από την πλευρά του δεσμεύτηκε να θέσει σε άμεση προτεραιότητα τα ζητήματα που συζητήθηκαν τόσο για τις μελέτες στατικής επάρκειας όσο, και για την ένταξη έργων που έχουν ώριμες μελέτες και μπορούν να ενταχθούν σε προγράμματα προκειμένου να προχωρήσει ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της δημοτικής αρχής Ηρακλείου.

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ