Συμβουλευτική γονέων με παιδιά με κινητικά προβλήματα και παιδιά μέσα στο φάσμα του αυτισμού στα Χανιά

Τη δημιουργία ενημερωτικών συναντήσεων ανακοίνωσε το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑΜΕΑ και Ισότητας του Δήμου Χανίων, που απευθύνονται σε όλους τους κατοίκους του Δήμου.

Πρόκειται για θεματικές που αφορούν σε «Συμβουλευτική γονέων με παιδιά με κινητικά προβλήματα και γονείς με παιδιά που βρίσκονται μέσα στο φάσμα του αυτισμού». Για την εγγραφή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο του Δήμου Χανίων: 2821341612 μέχρι την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023. Η συμμετοχή είναι δωρεάν ενώ θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Επίσης, δράσεις ειρήνης, που επιχειρούν να ενώσουν τις φωνές των μαθητών για την παγκόσμια ειρήνη, διοργανώνει ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, τη ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε., την Κύδων Α.Ε., φορείς του τόπου, εκπαιδευτικούς και καλλιτέχνες. Πρόκειται για δράσεις με θεατρικές παραστάσεις, εξερεύνηση του νοήματος της Ειρήνης μέσα από τα ταξίδια και τις ιστορίες, τραγούδια και εκπαιδευτικά προγράμματα με μουσική και λόγο.

Εργαστήρια για όλους τους μαθητές των βαθμίδων θέμα την ειρήνη , εργαστήρια λογοτεχνίας και δρώμενα χορού με στόχο την κατανόηση και την ουσία της ειρήνης ως ένα πανανθρώπινο μήνυμα.

Την επιμέλεια των δράσεων έχει η 'Αννα Νεμπαυλάκη, ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου Χανίων σε θέματα παιδείας και οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν για συμμετοχή στις δράσεις στο τηλέφωνο 6972720943.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ του Μ. Λαμπαθάκη

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ