Προχωρούν τα έργα υποδομής στην Κρήτη, τόνισε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Με βάση τον σχεδιασμό που υπάρχει εξελίσσονται και δρομολογούνται τα σημαντικά έργα υποδομής στην Κρήτη, τόνισε σήμερα από τα Χανιά ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης, στην εισηγητική του ομιλία στο πλαίσιο σύσκεψης στην Αντιπεριφέρεια Χανίων.

Αντικείμενο της σύσκεψης είναι η πορεία των έργων, που εξελίσσονται στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων καθώς και αυτών που δρομολογούνται.

«Όλα τα ζητήματα που αφορούν τα έργα υποδομών προχωρούν σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας και με την συνεργασία που υπάρχει με τους τοπικούς φορείς με βάση την ειλικρίνεια και τις καθαρές σχέσεις», τόνισε ο κ. Καραγιάννης.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των βουλευτών Ντόρας Μπακογιάννη, Μανούσου Βολουδάκη, Βασίλη Διγαλάκη, του αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογερή και υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Υποδομών και της Αντιπεριφέρειας, παρουσιάστηκαν ο σχεδιασμός και οι προτάσεις για την οδική σύνδεση του αεροδρομίου Χανίων με το λιμάνι της Σούδας και τον Βόρειο Οδικό Άξονα.

Ο υφυπουργός Μεταφορών μετά την Αντιπεριφέρεια θα παραστεί σε σύσκεψη στα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και στην συνέχεια θα βρεθεί στο εργοτάξιο του κόμβου Μουρνιών καθώς και σε τμήμα του ΒΟΑΚ, όπου εκτελούνται έργα οδικής ασφάλειας.

Το απόγευμα, θα συναντηθεί στο Ηράκλειο με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ του Α. Νομικού

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ