Στα γήπεδα των ουρανών θα αγωνίζεται αλλά και θα βλέπει από σήμερα, ο Στέλιος Σεραφείδης.

H ψυχή της ΑΕΚ ξεπέρασε όλες τις ιατρικές προβλέψεις που του έδιναν πολύ λιγότερο χρόνο ζωής από πέρυσι τον Μάρτιο που πάλευε με τον καρκίνο όμως η μάχη δεν μπορούσε δυστυχώς να έχει άλλη έκβαση.

Ο αγαπημένος μας Κυρ Στέλιος όμως έφυγε νικητής.

Έφυγε παλικάρι, στο σπίτι του, στην αγκαλιά των παιδιών του και της ΑΕΚ που από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα της μάχης ήταν δίπλα του. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η Άνθη Παπακώστα που ήταν δίπλα του όλους αυτούς τους μήνες σαν δεύτερη “κόρη” του και οι χιλιάδες Ενωσίτες που έβλεπαν στο πρόσωπο του κυρ Στέλιου την ίδια την ΑΕΚ. Αυτή στην οποία αφιέρωσε σχεδόν όλη του τη ζωή. Και η παρηγορια μας είναι πως παρότι δεν πρόλαβε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο που του είχε μείνει στη ζωή του, να μπει στην Αγιά Σοφιά στα εγκαίνια, τουλάχιστον η ΑΕΚ πρόλαβε και τον τίμησε εν ζωή. Με την ονομασία του γηπέδου της στα Σπάτα "Σεραφίδειο" και με την εικόνα του για πάντα στον ένα από τους τέσσερις πυλώνες της Αγιά Σοφιάς. Του γηπέδου της ΑΕΚ που ήταν το σπίτι του. Οπως και όλα τα άλλα γήπεδα που έπαιζε η ΑΕΚ. Στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σε οποιοδήποτε άθλημα. ΠΑΝΤΟΥ.

Να είναι για πάντα το παράδειγμα για το πως αγαπάνε και προσφέρουν σε μια ομάδα.

Είχε γεννηθεί το 1935. Από πρόσφυγες γονείς που σίγουρα θα τον υποδεχτούν περήφανοι για το αποτύπωμα που άφησε αε αυτό τον κόσμο. Ο Στέλιος Σεραφείδης έφυγε ήσυχα, ήρεμα στο σπίτι του, δίπλα με την κόρη του όπως ενημέρωσε την ΑΕΚ ο ιατρός που τον παρακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα, μέλος του ΔΣ της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ, κορυφαίος ογκολόγος στο ΥΓΕΙΑ, κ. Πάρης Κοσμίδης. 

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ