Μητσοτάκης: Ποια ένοχα μυστικά ενώνουν Τσίπρα-Καμμένο; Είναι εκβιαζόμενος πρωθυπουργός πλέον

Ως δημοσίως εκβιαζόμενο πρωθυπουργό από τον Πάνο Καμμένο, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στην Λαμία, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «ποτέ άλλοτε η ελληνική πολιτική δεν είχε πέσει τόσο χαμηλά όσο σήμερα».Στηλίτευσε το γεγονός ότι «μία κυβέρνηση μειοψηφίας δανείζεται βουλευτές κατά περίπτωση και νομοσχέδιο» και πως «ψάχνει δεκανίκια για να περάσει μερικές ακόμη εβδομάδες στην εξουσία» καταγγέλλοντας ότι «τα κυβερνητικά χαρτοφυλάκια γίνονται αντικείμενο συναλλαγής».

«Βουλευτές σε τιμή ευκαιρίας»

«Η συμπολίτευση έχει σηκώσει σημαία ευκαιρίας – κι αυτός είναι ο πιο ήπιος τρόπος να περιγραφεί η κατάσταση. Γιατί θα μπορούσε να γίνει λόγος και για βουλευτές σε τιμές ευκαιρίας» είπε αιχμηρά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αναφερόμενος στο σκηνικό που έχει στηθεί με τις απειλές Καμμένου, ο κ. Μητσοτάκης παρατήρησε: «Ο «αναντικατάστατος σύμμαχος» κ. Καμμένος – γιατί έτσι τον αποκαλούσε πριν λίγο καιρό ο κ.Τσίπρας – εκβιάζει πια δημόσια τον πρωθυπουργό». Μάλιστα οι απειλές του μη τυχόν και τον αφήσουν χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα, πιάνουν τόπο. Η κυβέρνηση επιχειρεί να κακοποιήσει τον Κανονισμό της Βουλής, να τον αλλάξει έτσι ώστε ο κ. Καμμένος να μην χάσει τα προνόμια του αρχηγού κόμματος».

https://www.iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ