Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση: 

Μακεδονία, Θράκη 

καιρός: γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.  Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 01 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελαχίστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 

καιρός: αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.  Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελαχίστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.  Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και βαθμιαία στα νότια και τον Κορινθιακό έως 6 μποφόρ. 

Θερμοκρασία: από 01 έως 19 βαθμούς κελσίου. 

Κυκλάδες, Κρήτη 

Καιρός: λίγες τοπικές νεφώσεις. 

Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 έως 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. 

Θερμοκρασία: από 06 έως 17 βαθμούς κελσίου. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

Καιρός: λίγες νεφώσεις. 

Άνεμοι: στα νησιά ανατολικού Αιγαίου νότιων διευθύνσεων 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. 

Θερμοκρασία: από 04 έως 17 βαθμούς κελσίου.  

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 06-03-2019 

Καιρός: τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα ασθενών βρόχων τις πρωινές ώρες στην Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. Από το απόγευμα γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.  Άνεμοι: στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωινές στα βορειοανατολικά νότιοι 5 με 6 μποφόρ.  Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο. Θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλή για την εποχή επίπεδα.

naftemporiki.gr

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ