Βαρύτατες εκφράσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εκτόξευσε ο Κώστας Ζουράρις.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος είναι ένας από τους 6 βουλευτές που με επιστολή του δήλωσε ότι στηρίζει το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης, αποκάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ «μαψυλάκας».

Όπως είπε στην ομιλία του στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης τον χαρακτήρισε «γυρολόγο» και «μαριονέτα», κάτι που κατά μια έννοια ισχύει, καθώς –όπως είπε- υπήρξε γυρολόγος.

«Βεβαίως υπήρξα, επί 50 χρόνια στις 8 γωνιές των ανέμων, κήρυξα ελληνικό λόγο πολιτισμό σε 16.000 φοιτητές σε 4 από τις 5 ηπείρους», είπε και πρόσθεσε:

«Με αποκάλεσε “μαριονέτα”, βεβαίως και υπήρξα, στα ελληνικά κατ΄ εικόνα και ομοίωση, υπηρέτησα και διακόνησα με σεβασμό τον μέγα Έλληνα λόγο».
Σύμφωνα με τον κ. Ζουράρι, ο κ. Μητσοτάκης είναι «μαψυλάκαςπρόεδρος» και «αρχοδεξιός».

 
«Με παραληρηματική σχέση με γλώσσα, ο Μητσοτάκης σας είπε ότι είμαι “βουλευτής σε τιμή ευκαιρίας”, καλέ μου Δένδια αυτό σημαίνει τα έπιασα, χρηματίστηκα, με αυτό θα τον σέρνω στα δικαστήρια και θα έρχεται ο αρχηγός σας να εκλιπαρεί ψηφουλάκια από ΣΥΡΙΖΑ να μην αρθεί η ασυλία του… Ούτε στο υποπόδιο των ποδών μου μπορεί να συγκριθεί το έργο μου με του Μητσοτάκη, αυτός ο ασχετίλας», είπε και μετά από παρέμβαση του αντιπροέδρου Γιώργου Λαμπρούλη ανακάλεσε τη φράση «ασχετίλας».

«Το "ασχετίλας" ανακαλείται, τα άλλα όχι», είπε.

cnn.gr

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ