Δωρεά αλκοολόμετρων στην Τροχαία Αττικής από τις ασφαλιστικές εταιρείες

Θέλοντας να μειώθουν τα έξοδα των εταιριών της η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος προχώρησε σε δωρεά αλκοολομέτρων στη Διεύθυνση της Τροχαίας Αττικής για την ενίσχυση του έργου της.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η επίσημη παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου στα γραφεία της ΕΑΕΕ, παρουσία του προέδρου της Επιτροπής Αυτοκινήτων, Δημήτρη Ζορμπά, της γενικής διευθύντριας της ΕΑΕΕ, Ελίνας Παπασπυροπούλου, του Ταξίαρχου, Διευθυντή της Τροχαίας Αττικής Χ. Παπαφιλίππου (φώτο εξωφύλλου) και στελεχών της Τροχαίας Αττικής και της ΕΑΕΕ.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης των αλκοολομέτρων, o κ. Ζορμπάς τόνισε: «Ο ασφαλιστικός κλάδος επιθυμεί να συμβάλει ενεργά στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας και προσδοκά μακροχρόνια συνεργασία με την Τροχαία για την επίτευξη του κοινού στόχου. Με τη σημερινή δωρεά επιθυμούμε να ενισχύσουμε το έργο της Τροχαίας και ελπίζουμε να δούμε σύντομα  μείωση των τροχαίων ατυχημάτων που οφείλονται σε οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.»

Ο Ταξίαρχος, Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής κ. Παπαφιλίππου παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Ζορμπά και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος για τη δωρεά αλκοολομέτρων στη Διεύθυνσή μας, η οποία φανερώνει την εκτίμησή σας για το έργο της Τροχαίας Αττικής και η οποία θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε τους ελέγχους στους δρόμους της Αττικής. Σας ευχαριστούμε θερμά για την αξιέπαινη πράξη σας και χαιρόμαστε που θα σας έχουμε αρωγούς στο έργο μας και στο μέλλον».

 

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ