9, δωρεάν, διαδικτυακά σεμινάρια από το ΕΕΑ και το Οικονομικό Πανεπ.

Εννέα, δωρεάν, διαδικτυακά σεμινάρια με στόχο την εκπαίδευση και κατάρτιση των μελών του, σε θέματα πωλήσεων, διαπραγμάτευσης, branding και μάρκετινγκ προσφέρει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Για κάθε σεμινάριο θα πρέπει να γίνει ξεχωριστή εγγραφή, στον σύνδεσμο που θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου και στην περιγραφή κάθε σεμιναρίου.

Σημειώνεται ότι η εγγραφή είναι δωρεάν.

Τα σεμινάρια αφορούν στις εξής θεματικές:

   - Ανάπτυξη Πωλήσεων Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών (1/5/2024, 17:00) με εισηγητή τον Κ. Λιονάκη διδάκτορα (PhD) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο αντικείμενο του Μάρκετινγκ.

   - Η Τεχνική της Διαπραγμάτευσης (14/5/2024, 17:00) με εισηγητή τον Δ. Λυμπερόπουλο, μέλος του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και επιστημονικό συνεργάτη του Εργαστηρίου Επιχειρησιακής Επικοινωνίας.

   - Branding στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (24/5/2024, 17:00) με εισηγήτρια την Τζένη Παυλάκου, υποψήφια διδάκτορα στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

   - Ανάπτυξη Πωλήσεων Καταστημάτων Λιανικής (7/6/2024, 17:00) με εισηγητή τον Δρ. Γεώργιο Μπάλτα, καθηγητή του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διδάκτορα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου Warwick της Αγγλίας.

   - Μάρκετινγκ Ηλεκτρονικού Καταστήματος (13/6/2024, 17:00) με εισηγητή τον Κωνσταντίνο Καμινάκη, επίκουρο καθηγητή στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, κάτοχο διδακτορικού τίτλου σπουδών (Ph.D) στο Μάρκετινγκ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει Πτυχίο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και μεταπτυχιακό (M.Sc) στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία από το ΟΠΑ.

   - Εξυπηρέτηση Πελατών και Διαχείριση Παραπόνων (14/6/2024, 17:00) με εισηγητή τον Δρ. Κωστή Ήντουνα, καθηγητή και πρόεδρο στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

   - Τηλεφωνικές Πωλήσεις (20/6/2024, 17:00) με εισηγήτρια την Τζένη Παυλάκου, υποψήφια διδάκτορα στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

   - Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών (28/6/2024, 17:00) με εισηγητή τον Δρ. Γεώργιο Μπάλτα, καθηγητή του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διδάκτορα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου Warwick της Αγγλίας.

   - Στήσιμο βιτρίνας για καταστήματα Λιανικής Πώλησης (2/7/2024, 17:00) με εισηγήτρια την Τζένη Παυλάκου, υποψήφια διδάκτορα στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ