Ήταν το 2019 τέτοιες μέρες, που ξεκινούσαμε το «Diazoma News Portal». Πριν τρία χρόνια ήταν λοιπόν, που σκεφτήκαμε να κατασκευάσουμε μια νέα μορφή ενημέρωσης μέσω του διαδικτύου.

Τρία χρόνια τώρα, προσπαθούμε να αναζητήσουμε την είδηση κι όχι να τη κυνηγήσουμε ούτε και να την εφεύρουμε. Ψάχνουμε για σας και για μας, την είδηση που θα χρησιμοποιήσουμε στη ζωή μας για να τη κάνουμε λίγο πιο εύκολη, λίγο πιο λειτουργική, πάντα αξιόπιστα πάντα διασταυρωμένα..!

Σε αυτή τη προσπάθεια μας είδαμε πως υπάρχουν κι άλλοι σαν κι εμάς  που τους ενδιαφέρει περισσότερο να ενημερωθούν παρά να κουτσομπολέψουν… Που τους ενδιαφέρει να σκεφτούν κι όχι να περάσουν από το «ταμείο με τ αμάξι».  

Με 5000 και παραπάνω φίλους στο Instagram, με συνεχείς παρουσία σε Facebook και Twitter και μετρήσεις στα analytics που αργά μεν αλλά σταθερά δε, μας δείχνουν ότι η παρέα μας μεγαλώνει!

   

Αυτό μας έδωσε περισσότερη δύναμη και μας άγχωσε και περισσότερο, στο να δώσουμε κάτι παραπάνω σε όλους μας, εκτός της καθημερινής μας ενημέρωσης.

Έτσι αυτήν τη στιγμή το «Diazoma News Portal» διαθέτει στο διαδίκτυο ένα «σκάφος» που μπορεί μέσα από αυτό να διαφημιστείτε, σε οποιαδήποτε μορφή προτιμάτε, να ψυχαγωγηθείτε, να διαβάσετε, να ακούσετε και να δείτε.

Η αγωνία μας πάντα θα μένει ενεργή να βελτιωνόμαστε για να σας δώσουμε ακόμα πιο μεστή και ενδιαφέρουσα ενημέρωση, ψυχαγωγία, διαφήμιση.    

Από το «Diazoma News Portal» λοιπόν, καλή μας χρονιά, ευτυχισμένο το 2022 με αγάπη, χαρά και ειρήνη για όλο τον κόσμο.

Και μην ξεχνάτε, μπείτε στο πόρταλ μας και πατήστε τα «κουμπάκια» του.

Χρόνια μας πολλά!

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ