«Με πήγαν στο Τμήμα κάτω για να εξηγήσω που ήμουν και αυτά… Τι ώρες και τέτοια…Έγινε την Τρίτη αυτό και ήρθαν επειγόντως να μου μιλήσουν…Τους είπα ότι ήμουν στα Κατούνια με τον θείο και τη θεία μου. Μαζί πηγαίναμε, μαζί γυρίζαμε. Κατεβαίναμε από τον Άγιο Ιερεμία και βλέπαμε τους καπνούς. Μου λέει: Ξέρεις τίποτα; Του λέω: Όχι, πρώτη φορά το βλέπω…»

Αυτά δήλωσε ο 33χρονος στην κάμερα του ΣΚΑΙ, που κατηγορείτε απο την αστυνομία ότι ήταν ένας από τους αίτιους που ξεκίνησαν την καταστροφική φωτιά στην Εύβοια και κατέκαψε χωριά, σπίτια και χιλιάδες στρέμματα δάσους…

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ήταν σε άλλο χωριό, κάπου 25 χιλιόμετρα μακρύτερα, μαζί με τους θείους του την ώρα που ξεκίνησε η πυρκαγιά αλλά, η αστυνομία μετά την άρση του απορρήτου του κινητού του, ανακάλυψε ότι εκείνη την στιγμή το κινητό του δεν ήταν στο χωριό των θείων του αλλά, στο χωριό που ξεκίνησε η φωτιά.

Επίσης ισχυρίστηκε ον κάμερα πάντα, ότι ενεπλάκη με την υπόθεση γιατί είχε ομολογήσει παλαιότερα, ότι είχε βάλει φωτιά αλλά αδίκως, γιατί πιέστηκε.

Η έρευνα συνεχίζεται.

https://www.cnn.gr

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
X
Απάντηση σε:
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά