Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα συμπαράστασης του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων προς τον Πρόεδρο της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης για τα θύματα του ισχυρού σεισμού που έπληξε την Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, απέστειλε μέσω της διπλωματικής οδού μήνυμα προς τον ομόλογό του, Πρόεδρο της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, Dr. Mustafa Şentop, εκφράζοντάς του τη συμπαράσταση της Βουλής των Ελλήνων προς τον λαό της Τουρκίας για τις οδυνηρές συνέπειες του πρόσφατου ισχυρού σεισμού που έπληξε τη γειτονική χώρα:

Ο κ. Τασούλας στο μήνυμά του αναφέρει:

«Εκ μέρους των μελών της Βουλής των Ελλήνων και εμού του ιδίου, θα ήθελα να σας εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου και τα αισθήματα συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και σε όσους πολίτες δοκιμάζονται αυτές τις ώρες από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την επαρχία Ελαζίγ.

Τις δύσκολες αυτές στιγμές τασσόμεθα στο πλευρό του λαού της Τουρκίας, που συγκλονίστηκε από αυτή την ανείπωτη τραγωδία και επιτρέψτε μου, κύριε Πρόεδρε, να σας εκφράσω την αλληλεγγύη και συμπαράσταση του ελληνικού λαού προς τον δοκιμαζόμενο τουρκικό λαό, και να ευχηθώ οι έρευνες διάσωσης να καρποφορήσουν το ταχύτερο δυνατόν.

Παρακαλώ δεχθείτε την έκφραση της υψηλής εκτιμήσεώς μου».

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ