Την ελευθερία της απολαμβάνει το 21χρονο μοντέλο, το οποίο είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2017 να μεταφέρει 2,5 κιλά κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ. 

Η 21χρονη γιόρτασε την απελευθέρωσή της με μια έξοδο σε εστιατόριο έχοντας δίπλα της τους γονείς της, τους δυο συνηγόρους της, και τους Έλληνες διπλωμάτες που υπηρετούν στο προξενείο της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ.

Εκεί την περίμενε μια έκπληξη, καθώς ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου κάλεσε τον μικρό αδερφό της στο τηλέφωνο με τον οποίο είχε να μιλήσει πολλούς μήνες, σύμφωνα με το Star.  

Η καλλονή αναμένεται να επιστρέψει σε λίγες μέρες στην Ελλάδα.

Τη χαρά και τη συγκίνησή του για την ομόφωνη αθώωση της 21χρονης εξέφρασε ο κ. Κεχαγιόγλου, δηλώνοντας πως είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που αισθάνεται ευτυχής επειδή διαψεύστηκε. 

«Εκφράζω τη χαρά και θα έλεγα τη συγκίνησή μου για την ομόφωνη αθώωση της Ειρήνης. Η άρτια προετοιμασία της υπεράσπισής της επί 17 μήνες και η άψογη συνεργασία με τους συναδέλφους στο Χονγκ Κονγκ απέδωσαν τους καρπούς τους. Ήμουν ως γνωστόν επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα της δίκης λόγω της αυστηρότατης νομοθεσίας που ισχύει στην Κίνα για τις παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών» είπε μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο κ. Κεχαγιόγλου.  

https://www.cnn.gr/

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ