Προβλήματα καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στην ανατολική Κρήτη εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων. Στο «μάτι του κυκλώνα» φαίνεται πως μπήκε η περιοχή της Βιάννου, όπου με το πρώτο φως της μέρας αποκαλύφθηκαν εικόνες καταστροφής.

Στη Μέση, κοντά στη Μάρθα έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις, στη Βιάννο έκλεισαν δρόμοι, ενώ ένα σταθμευμένο όχημα παρασύρθηκε για μερικά μέτρα από τα νερά.

Με προσοχή πρέπει να κινούνται οι οδηγοί στην περιοχή του Αναποδάρη ποταμού λόγω του αυξημένου όγκου νερού.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο Cretalive.gr ο δήμαρχος Βιάννου, Παύλος Μπαριτάκης, μέσα σε δυο ώρες έριξε 150 χιλιοστά νερού, προκαλώντας πολλαπλά προβλήματα. Δυσκολίες και προβλήματα καταγράφονται αυτή την ώρα τόσο στο επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο όσο και στο παραλιακό τμήμα, ενώ πολλοί δρόμοι έχουν κλείσει.

Πέντε μηχανήματα του δήμου προσπαθούν να παρέμβουν και να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία που έχει διακοπεί από τις κατολισθήσεις. Ακόμη και μπροστά στο δημαρχείο το ποτάμι έχει κατεβάσει νερά, ενώ λόγω της ομίχλης, τηρείται στάση αναμονής έως ότου «ανοίξει» ο καιρός, για να ενταθούν οι εργασίες.

Κατολισθήσεις καταγράφονται και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου, με εντονότερα τα προβλήματα στο δρόμο από Καβούσι προς Σητεία, ζημιές έχουν σημειωθεί στο δρόμο της Τουρλωτής, αλλά και στο δρόμο της Μεσαράς. Μεγάλος όγκος νερού έπεσε και στο Μεσοχωριό.

https://www.in.gr/

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ