Ο καιρός αλλάζει από σήμερα και αρχίζει σιγά, σιγά να βελτιώνεται σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.
Ο καιρός για σήμερα Παρασκευή σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι με την ιδία ένταση. Θερμοκρασια: από 03 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές κυρίως στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη το πρωί. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία νότιοι 4 με 6 μποφόρ που σταδιακά από το απόγευμα στο Ιόνιο θα ενισχυθούν στα 7 και από τη νύχτα πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 05 ως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αραιές νεφώσεις παροδικά έως το απόγευμα πιο πυκνές. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασια: από 05 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

 
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Σταδιακά από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτίους νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ και από τη νύχτα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 08 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά στα νότια αυξημένες. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Σταδιακά από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτίους νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 09 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: αραιές νεφώσεις παροδικά στα νότια πιο πυκνές. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ και σταδιακά από το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασια: από 05 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασια: από 04 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 02-02-2019
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά και τα Βόρεια, με παροδικές ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις, στα ανατολικά 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ και στα δυτικά 5 με 7 και στο Ιόνιο 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: σε άνοδο.

Πηγή:newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ