Τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τις πρωινές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βραδύ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς κελσίου. 

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη 

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα στα δυτικά θα σταματήσουν.  Άνεμοι: στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 09 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Νσιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά Ελλάδα, δυτική Πελοπόννησος 

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.  Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση. Θερμοκρασία: από 10 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στη Θεσσαλία και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα που μέχρι το βραδύ θα σταματήσουν.  Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5, στα νότια 6 και βαθμιαία 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη 

Καιρός: λίγες νεφώσεις καταιγίδες περιόδους αυξημένες και τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά.  Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και βαθμιαία στα νότια 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.  Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 και βαθμιαία έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 10-04-2019

Καιρός: στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και μέχρι το απόγευμα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές η όμβροι. Από το βραδύ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.  Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια πελάγη 6 με 7  μποφόρ. Θερμοκρασία: σε άνοδο. 

naftemporiki.gr

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ