Υλοποιείται και φέτος η δράση του Κοινωνικού Αθλητισμού στην Π.Ε. Ρεθύμνης

Το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της  Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας στο πλαίσιο των δράσεων, που αναπτύσσει για την στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και την εφαρμογή των πολιτικών πρόληψης, την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, υλοποιεί  και φέτος την καινοτόμο δράση του Κοινωνικού Αθλητισμού.

Η δράση απευθύνεται σε παιδιά απόρων οικογενειών, που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό και να αναπτύξουν το αγαπημένο τους άθλημα, ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς επιβάρυνση  των οικογενειών τους. Στη δράση αυτή, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι οικονομικά αδύναμοι μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από 6 έως 15 ετών.

Η προσπάθεια μας αυτή δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς τη συνεργασία των Σωματείων, των Συλλόγων και των Ακαδημιών εκμάθησης διαφόρων αθλημάτων (Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Κολύμβησης, Καράτε, Στίβου, Τένις, Ενόργανης).

Οι ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι αθλητικών φορέων και προπονητές, που επιθυμούν, να συμμετέχουν στην καινοτόμο αυτή δράση, μπορούν να απευθύνονται για διευκρινίσεις στα τηλέφωνα  της Υπηρεσίας   28313 43321, 43323, 43324, καθημερινά από  09:00  έως 13:00.

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ