Χρηματοδότηση επιχειρήσεων από τα Χανιά για τη συμμετοχή τους στην 85η ΔΕΘ

Την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα τους στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου, θα έχουν επιχειρήσεις από τα Χανιά.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ο Δήμος Χανίων, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και η Περιφέρεια Κρήτης, θέλοντας να στηρίξουν τον πρωτογενή τομέα παραγωγής, θα χρηματοδοτήσουν το κόστος συμμετοχής επιχειρήσεων στη ΔΕΘ.

Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, αγροτικούς συνεταιρισμούς, παραγωγούς αγροδιατροφικών προϊόντων, οικοτέχνες και χειροτέχνες παραδοσιακών κρητικών ειδών.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Νικηφοράκης, τονίζει: «Είναι μία πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων, ο οποίος, σε συνεργασία με το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης, λαμβάνοντας υπόψη την κρίσιμη συγκυρία για την τοπική μας οικονομία λόγω του COVID-19, θέλουν να στηρίξουν την τοπική οικονομία χρηματοδοτώντας -για πρώτη φορά- τη συμμετοχή τους στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης».

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι αυστηρά κρητικές επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, δηλώνοντας συμμετοχή έως τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 στον Δήμο Χανίων

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ