Φέτος, όπως και τα προηγούμενα καλοκαίρια, θα έχουμε τη χαρά να παραστούμε στη θερινή εκδήλωση του Women Do Business και να ενισχύσουμε "μουσικά" την προσπάθεια των γυναικών που αποφασίζουν να τολμήσουν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!!!

Το Women Do Business είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που προάγει την γυναικεία επιχειρηματικότητα και την κατάργηση στερεοτύπων μέσα από ποικίλες δράσεις, αρχικά στην Περιφέρεια της Κρήτης.
Ξεκίνησε τoν Μάιο του 2019, στο Ηράκλειο της Κρήτης, διοργανώνοντας φόρουμ με στόχο την προαγωγή γυναικείας επιχειρηματικότητας και εξελίχθηκε στο 1ο business incubator στην Κρήτη..

   

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου, απόψε 21/7/2021 από τις 19.00 έως τις 22.00 και το κοινό αναμένεται Θα ακούσουμε τις ιστορίες τεσσάρων γυναικών επιχειρηματιών, της διπλανής πόρτας, οι οποίες μοιράζονται την εμπειρία, τις αποτυχίες και τις επιτυχίες τους, με κύριο σκοπό την έμπνευση και παρακίνηση.

Οι ομιλήτριες απόψε θα είναι οι:

1.Βελεντάκη Σοφία, Ιδιοκτήτρια του delicatessen οπωροπαντοπωλείου “Λαχανόκηπος”
2.Γαράκη Μαρία, Ιδιοκτήτρια-Οδηγός ταξί, Εκπαιδεύτρια Οδήγησης, Ασφαλίστρια, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών “ΕΣΤΙΑ”
3.Γιαπουτζή Γιώτα, Ιδιοκτήτρια & Διευθύντρια της ΚοινΣΕΠ ‘’Φροντίδα Στο Σπίτι’’
4.Πεδιαδίτη Ειρήνη, Ιδρύτρια του “Ανδρολογικού Κέντρου Κρήτης” & πολυιατρείου “MediArt”, Δ/ντρια Oυρολογικής Kλινικής Creta InterClinic

Μπορείτε ακόμη να κάνετε την εγγραφή σας στο https://tinyurl.com/vsrreyyy

Η γενική είσοδος κοστίζει μόλις 8€ και τα σημεία προπώλησης είναι τα παρακάτω:

1. Κατάστημα Γερμανός, Λεωφόρος Κνωσού 210 (Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Νατάσα Γρηγοράκη, τηλ. 6977685640)
2. Hoppy feet, Λεωφόρος Καλοκαιρινού 56 (Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Όλγα Κουμπαράκη, τηλ. 2810228518)

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ