Την επαναδρομολόγηση του ιστορικού, θα μπορούσε να πει κάποιος, επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου "Κνωσός Παλάς" ανακοίνωσαν οι "Μινωικές Γραμμές". Το πλοίο "μπαίνει" και πάλι στη γραμμή Ηράκλειο-Πειραιά ύστερα από τις σχετικές εργασίες αναβάθμισής του, σε ναυπηγείο της Μάλτας.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ναυτιλιακή εταιρία αναφέρει: "Έπειτα από εργασίες οικολογικής αναβάθμισης στα ναυπηγεία της Μάλτας, επέστρεψε τη Δευτέρα 08 Απριλίου, στο λιμάνι του Πειραιά το πολυτελές H/S/F KNOSSOS PALACE, εξοπλισμένο με το υπερσύγχρονο σύστημα καθαρισμού καυσαερίων (SCRUBBERS). Οι Μινωικές Γραμμές συνεχίζουν τον έγκαιρο εκσυγχρονισμό του στόλου τους, εν όψει της έναρξης εφαρμογής του νέου κανονισμού του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO), που έχει οριστεί για την 1η Ιανουαρίου 2020. 

Με την επιστροφή του πλοίου, από την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή της Κρήτης θα πραγματοποιούνται, ως ακολούθως:

  • Γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς - Ηράκλειο (Απευθείας): H/S/F KNOSSOS PALACE & H/S/F FESTOS PALACE/Ώρα αναχώρησης από τα λιμάνια Ηρακλείου και Πειραιά: 21:00
  • Γραμμή Χανιά – Πειραιάς – Χανιά (Απευθείας): H/S/F MYKONOS PALACE/ Ώρα αναχώρησης από το λιμάνι Σούδας: 23:59/ Ώρα αναχώρησης από το λιμάνι Πειραιά: 16:00
ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ