Σύσκεψη για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας έγινε σήμερα στην Π.Ε. Ρεθύμνης

Συνάντηση αναφορικά στην αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων στο Νομό πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κας Μαρίας Λιονή με την συμμετοχή του Αστυνομικού Διευθυντή Ρεθύμνου, κ. Βαγγέλη Αλε-βυζάκη, του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, κ. Λάμπρου Κίτσιου, της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε Ρεθύμνης, κας Ελένης Ρανου-τσάκη και του Προϊσταμένου του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκου Βότσογλου.

Αυτή τη στιγμή μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, ιδιόκτητα και μισθω-μένα λειτουργούν σε όλο το μήκος του επαρχιακού οδικού δικτύου του Νομού προκειμέ-νου να διασφαλιστεί η προσβασιμότητα ενώ παραμένουν κλειστά τα οδικά τμήματα του Οροπεδίου της Νίδας και του Σπηλίου – Γερακάρι.

Αν κατά τη διάρκεια της ημέρας απο-φασιστεί απαγόρευση της κυκλοφορίας σε άλλο τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου, θα υπάρξει ανάλογη υποστήριξη από την Τροχαία Ρεθύμνου. Ιδιαίτερη παράκληση γίνεται προς τους πολίτες να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις της Πολιτικής Προστασίας και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, καθώς ελλοχεύει κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων. Τέλος, έγινε εκ νέου επικοινωνία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου για την απρόσκοπτη μεταφορά των νεφροπαθών στο Νοσοκομείο.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ