Συνέλευση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας των ΚΤΕΛ, συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Υφυπ. Υποδ.-Μεταφ.

Στην επιτυχή επαγγελματική συνεργασία των ΚΤΕΛ στην Κρήτη, στην συμβολή της Περιφέρειας  στην ενότητα και ενίσχυση της συνεργασίας τους ύστερα από τις πολύχρονες ταραγμένες σχέσεις τους, αλλά και στον κοινωνικό χαρακτήρα του ΚΤΕΛ στην Κρήτη και σε όλη την χώρα με τις προσφερόμενες υπηρεσίες μεταφορικού έργου στους πολίτες, στους μαθητές, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας στο Κολυμπάρι Χανίων  στη Γενική Συνέλευση της Πανελλαδικής ομοσπονδίας αυτοκινητιστών ,υπεραστικών συγκοινωνιών. Ο κ. Αρναουτάκης παράλληλα καλωσόρισε θερμά τους εκατοντάδες συνέδρους απ’ όλη την χώρα, όπως και τον Υφυπουργό Υποδομών-Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο με τον οποίο είχε και ξεχωριστή συνάντηση στο περιθώριο του συνεδρίου. Η ηγεσία των ΚΤΕΛ και ο Περιφερειάρχης, αναφέρθηκαν στην σημαντικότητα της συνάντησης στην ετήσια γενική συνέλευση των υπεραστικών ΚΤΕΛ. Α.Ε. και ΚΤΕΛ που φέτος συμπίπτει με την συμπλήρωση των 70 χρόνων προσφοράς στους πολίτες όλης της χώρας.

   

«Σε αυτές τις δεκαετίες η κοινωνική προσφορά των ΚΤΕΛ, συναντήθηκε με τη συμβολή τους στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας» είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Κρήτης, προσθέτοντας, πως  «σε περιόδους δύσκολες, με το φαινόμενο της γιγάντωσης των αστικών κέντρων, με την εσωτερική μετανάστευση να δοκιμάζει τη συνοχή των ελληνικών οικογενειών τα ΚΤΕΛ, σε όλη την Ελλάδα, λειτούργησαν σαν γέφυρες ανάπτυξης και διατήρησης των δεσμών της ελληνικής οικογένειας.»

Στην Κρήτη, όπως τόνισε με έμφαση ο κ Αρναουτάκης, χάρις την καλή συνεργασία που έχουμε με τους προέδρους και τις διοικήσεις, κάναμε όλοι μαζί πράξη την ενότητα στα δυο ΚΤΕΛ του νησιού για το κοινό καλό και του τόπου, αναβαθμίζοντας και ενισχύοντας το μεταφορικό έργο, τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Μάλιστα ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε δημόσια, με επαινετικά λόγια στην καλή και έμπρακτη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με τους δυο προέδρους, τον Μανόλη Χαχλιούτη (Ηρακλείου-Λασιθίου)και τον Γιάννη Καψανάκη, (Χανίων-Ρεθύμνου) λέγοντας ότι, όταν υπάρχει ενότητα μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε πολλά και αυτό έγινε πράξη.

   

Ο κ. Αρναουτάκης αναφερόμενος στις υποδομές, είπε, ότι  για την Περιφέρεια Κρήτης ο στόχος των ποιοτικών και ασφαλών αστικών και υπεραστικών μετακινήσεων, βρίσκεται κυριολεκτικά στην κορυφή των προτεραιοτήτων, και ότι «σε αυτό το πλαίσιο σε καθημερινή βάση εργαζόμαστε για τη βελτίωση του οδικού δικτύου και τη διευκόλυνση των υπεραστικών επιβατικών μεταφορών και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης.»

   

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης χειροκροτήθηκε θερμά απ’ όλους, ενώ νωρίτερα στο μεγάλο συνεδριακό χώρο έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα  από τον Πρόεδρο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Υπεραστικών λεωφορείων, Σοφοκλή Φάτσιο και τους δυο Προέδρους ΚΤΕΛ στην Κρήτη, όπως και τα μέλη των συμβουλίων τους. Οι Πρόεδροι, δημόσια ευχαρίστησαν θερμά τον κ Αρναουτάκη για την καλή συνεργασία και την έμπρακτη στήριξη του στα ΚΤΕΛ ,στις μεταφορές, στις υποδομές για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση του μεταφορικού έργου, των πολιτών.

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ