Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου,  παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου με αντικείμενο τα προβλήματα που υπάρχουν στις σεισμόπληκτες περιοχές συμμετείχε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Εκ μέρους της κυβέρνησης έδωσαν το παρόν η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, οι Γ.Γ  των Υπουργείων Εσωτερικών, Δημοσίων Επενδύσεων, Οικονομικής Πολιτικής, Εργασίας, Χωρικού Σχεδιασμού, Νησιωτικής Πολιτικής, ενώ συμμετείχαν επίσης ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Σενετάκης, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων κ.α.

   

Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος επανέφερε το θέμα της χρηματοδότησης των μελετών στατικής επάρκειας και της  αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσαν οι σεισμοί του περασμένου Σεπτεμβρίου στα σχολικά κτίρια του Δήμου, θέμα για το οποίο έχει ενημερωθεί με επιστολή το αρμόδιο υπουργείο από τον Οκτώβριο του 2021. 

Από την πλευρά του Δήμου συμμετείχαν στη σύσκεψη ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης και η Γ.Γ του Δήμου Ευγενία Στυλιανού.

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ