Πάνω από τέσσερεις χιλιάδες φίλοι του αθλητισμού, μικροί και μεγάλοι θα συμμετάσχουν σήμερα στο  «Run Greece Ηράκλειο».

Για μια ακόμα χρονιά πολύ μεγάλος αριθμός πολιτών από όλη την Κρήτη έκανε την εγγραφή του για να συμμετάσχει στη ξεχωριστή αυτή γιορτή του αθλητισμού, που διοργανώνουν ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. η Περιφέρεια Κρήτης/ Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και η Ένωση Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, με επίσημο χορηγό της εκδήλωσης τα Σούπερ Μάρκετ «Χαλκιαδάκης» και τοπικούς χορηγούς τις «Μινωικές Γραμμές»,  το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και την Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Νομού Ηρακλείου «Η Φιλοξενία».

Σήμερα, από τις 7:00 το πρωί έως τις 2:00 μετά το μεσημέρι θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγόρευση της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα στο παραλιακό μέτωπο, από το Παγκρήτιο στάδιο μέχρι τον Άγιο Πέτρο.  Από το Παγκρήτιο Στάδιο θα δοθεί η εκκίνηση για όλους τους δρόμους: Των 5 και 10 χιλιομέτρων και του παιδικού.

Το Run Greece Ηράκλειο συμμετέχει στην 6η Παγκόσμια ημέρα αθλητισμού και ειρήνης. Με πρωτοβουλία της Γενικής Συνέλευσης Ηνωμένων Εθνών και την υποστήριξη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής θεσμοθετήθηκε το 2013 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό για την Ειρήνη και τον Αθλητισμό, η Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού και Ειρήνης.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από το «Run Greece Ηράκλειο» του 2017.

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ