Σεμινάρια για τον αλιευτικό τουρισμό και τους επαγγελματίες αλιείς

Η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με τα Τμήματα Αλιείας των Περιφερειακών Ενοτήτων, διοργανώνει σεμινάρια για τους επαγγελματίες Αλιείς του νησιού με θέμα τον «Αλιευτικό Τουρισμό».

Στα σεμινάρια θα συμμετέχουν εμπλεκόμενοι φορείς με σκοπό τόσο την ανάδειξη καλών πρακτικών, όσο και την προώθηση της συγκεκριμένης δραστηριότητας.

Η έναρξη των σεμιναρίων θα γίνει αύριο Τετάρτη 27/03/2024 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα «Α. ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ» στον Άγιο Νικόλαο.

Θα ακολουθήσουν :

  • το Ρέθυμνο την Τετάρτη 03/04/24, ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του κεντρικού κτιρίου ΠΕ Ρεθύμνου (Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου)
  • το Ηράκλειο την Πέμπτη 04/04/24. ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Πλ. Ελευθερίας)
  • τα Χανιά την Τρίτη 09/04/24, ώρα 11:00 π.μ. αίθουσα Συνεδριάσεων του κεντρικού κτιρίου ΠΕ Χανίων (Πλ. Ελευθερίας 1)

ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σταύρος Τζεδάκης, τόνισε ότι για την Περιφέρεια Κρήτης, η αλιεία είναι ένα δυναμικό επάγγελμα με προοπτική για το νησί μας.

«Ξεκινάμε εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους επαγγελματίες αλιείς όσον αφορά τον αλιευτικό τουρισμό για να μπορέσουν αφενός να αυξήσουν το εισόδημα τους και αφετέρου να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες και εμπειρίες για τους επισκέπτες μας» ανέφερε ο κ. Τζεδάκης.

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ