Σε δημόσια διαβούλευση η ΜΠΕ του ΒΟΑΚ στο τμήμα ΧΑΝΙΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Σε δημόσια διαβούλευση έχει τεθεί από την  Περιφέρεια Κρήτης  η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά στην κατασκευή του κορυφαίου αναπτυξιακού έργου της Κρήτης, του Βόρειου Οδικού Άξονα και συγκεκριμένα του  μεγαλύτερου  τμήματος  του,  από τα Χανιά έως στο Ηράκλειο.

Ο σχετικός φάκελος παραδόθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, προκειμένου να εκφράσουν την άποψη τους  οι αρμόδιοι  φορείς και πολίτες.

Η παράδοση του Φακέλου έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλου Μπαριτάκη, του Αντιπερειφεριάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη,του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Νίκου Ξυλούρη, καθώς και του προέδρου του Ο.Α.Κ. Λευτέρη Κοπάση και του διευθυντή συγκοινωνιακών έργων του Οργανισμού Γιώργου Αγαπάκη. 

   

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει έως στις 10/09/2021 και μπορούν τόσο οι Φορείς της Κρήτης, όσο και οι πολίτες να εκφέρουν τις απόψεις τους προκειμένου να ληφθούν υπόψη στην σχετική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο σύνδεσμος για την δημόσια διαβούλευση για τις προτάσεις παρατηρήσεις είναι:

http://hello.crowdapps.net/participation-crete/challenges/?c=338

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ