Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα για το 2022 του Περιφερειάρχη Κρήτης

Στη δύναμη της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και του φιλότιμου στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, αναφέρεται ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του. Ο Περιφερειάρχης επισημαίνει ότι το 2022 θα είναι ένα έτος Ελπίδας, Προόδου και εύχεται σε όλους τους κρητικούς καλή χρονιά, υγεία και προκοπή. 

Συγκεκριμένα, στο μήνυμά του ο κ. Αρναουτάκης, αναφέρει: «Η χρονιά που φεύγει επεφύλαξε αρκετές δυσκολίες σε όλο τον πλανήτη, τη χώρα και τον τόπο μας. Μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, επιβεβαιώσαμε τη δύναμη της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και του φιλότιμου. Αυτές οι αξίες είναι πολύτιμες «αποσκευές» για το ταξίδι της νέας χρονιάς.

Μια χρονιά, που ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε με αισιοδοξία, με πίστη και πεποίθηση, ότι έρχονται καλύτερες ημέρες. Μια πορεία που θα ακολουθήσουμε στο όνομα της συλλογικής μας ταυτότητας. 

Το 2022 θα είναι το έτος της Ελπίδας, της Προόδου και της Ευημερίας. Μια χρονιά που θα επιβεβαιώσει πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Γιατί έχουμε θέληση να βαδίσουμε με γρήγορα βήματα προς τα εμπρός. Ως Περιφέρεια Κρήτης, αντλώντας δύναμη από την ενότητα και τη συνεργασία που διακρίνει όλους τους Κρητικούς, ευχόμαστε μια Καλή Χρονιά, με Υγεία και Προκοπή. Χρόνια Πολλά σε όλους».

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ