Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την περασμενη Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020, το 3ο forum του "Women Do Business", στον όμορφο χώρο του "Βραχόκηπου" στον Ιππικό 'Ομιλο Ηρακλείου στον Καρτερό.
Παρά τους περιορισμούς της τελευταίας στιγμής, λόγω των νέων κανονισμών για την αντιμετώπιση του covid19, το κλίμα ήταν εξαιρετικά ευχάριστο, αισιόδοξο και εκπαιδευτικό!

       

Το Women Do Business είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που προάγει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και την κατάργηση στερεοτύπων μέσα από ποικίλες δράσεις, αρχικά στην Περιφέρεια της Κρήτης. Ξεκίνησε τo Μάιο του 2019, στο Ηράκλειο της Κρήτης, διοργανώνοντας φόρουμ με στόχο την προαγωγή γυναικείας επιχειρηματικότητας και εξελίχθηκε στο 1ο business incubator στην Κρήτη.
Χάρη στον ενθουσιασμό των δημιουργών και συντονίστριών του (Νατάσα Γρηγοράκη & Έρη Παυλάκη), την υποστήριξη από παλιούς και νέους χορηγούς και την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντριών, ο οργανισμός προοδεύει και προσελκύει όλο και περισσότερες γυναίκες που ενδιαφέρονται, μα και άντρες που στηρίζουν το γυναικείο φύλο.

   

Πρόκειται, πιο συγκεκριμένα, για μία εθελοντική πρωτοβουλία, που στόχο είχε για ακόμα μία φορά να μας φέρει κοντά στο επιχειρείν με έναν απλό και άμεσο τρόπο. Οι ιστορίες τεσσάρων γυναικών επιχειρηματιών φορτισμένες με συναίσθημα, που ξεκίνησαν από το μηδέν και σήμερα απολαμβάνουν τους καρπούς των προσπαθειών τους, μοιράζονται τις γνώσεις, την εμπειρία, τις αποτυχίες και τις επιτυχίες τους, με σκοπό να παρακινήσουν και να ενθαρρύνουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες!

       

Όπως και στα 2 προηγούμενα forums, οι ομιλίες ήταν πολύ κατατοπιστικές και ενδιαφέρουσες για όλους όσους παρευρέθηκαν. 
Πιο συγκεκριμένα και με σειρά εμφάνισης:

- Ελένη Γαρυφαλάκη, founder του πρωτοποριακού εκπαιδευτηρίου για παιδιά και ενηλίκους “Καλός Αγωγός”, μας δείχνει ένα διαφορετικό και πιο διασκεδαστικό τρόπο εκμάθησης!

- Εμμανουέλα Χατζάκη, owner του ξενόγλωσσου φροντιστηρίου “Chinese for you”, μας ταξιδεύει στην ασιατική κουλτούρα, δημιουργώντας μια επιχείρηση, όταν δεν υπήρχε καμία άλλη με το ίδιο αντικείμενο στην Κρήτη.

- Μαρία Βασιλείου, owner του γυμναστηρίου και cross fit center “Flow 858”, με μία ιστορία που δείχνει τη δύναμη της θέλησης, αλλά και της αναζήτησης για το πoια ήθελε να είναι και τί ήθελε να κάνει!

- Έλενα Γκέκα, πρ. ιδιοκτήτρια του “Elena G”, με μία πολυετή εμπειρία στο χώρο του ενδύματος, μας δείχνει την αξία του να αναγνωρίζεις μια ευκαιρία, να ξέρεις πότε να αφήσεις κάτι, αλλά και να συνεχίζεις να επιχειρείς.

   

Στο τέλος μείναμε για το αγαπημένο socializing για να γνωριστούμε καλύτερα παρέα με fingerfood & υπέροχα cocktails από τον bartender Alex Gialitakis και μουσικές επιλογές από τον DJ Κώστα Αγγελάκη, προσφορές των χορηγών του οργανισμού.

   

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ