Ολοκλήρωση 11ου Παγκρήτιου Φόρουμ προώθησης Κρητικών προϊόντων

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε και φέτος το Παγκρήτιο Φόρουμ για την προώθηση των τοπικών προϊόντων στα Κρητικά ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής– super market, το οποίο πραγματοποιήθηκε  στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ).

   

To κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός για την Κρήτη,  απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η προσπάθεια για συνεργασία του πρωτογενούς με την τριτογενή τομέα είναι και αναγκαία και επωφελής για τις δύο πλευρές.

   

Πρόκειται για το 11ο  Παγκρήτιο Φόρουμ, στη διάρκεια του οποίου έγιναν συναντήσεις για τη διάθεση φρέσκων και μεταποιημένων κρητικών αγροτικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και στην τοπική αγορά, μέσω των δικτύων διανομής – super market, καθώς και συναντήσεις  με  βιοτέχνες, μεταποιητές και άλλων προϊόντων που σχετίζονται με τον τουρισμό (πχ εξοπλισμός κλπ), ώστε να δοθεί η ευκαιρία επέκτασης της συνεργασίας και με άλλους τομείς της τοπικής οικονομίας, εκτός του αγροδιατροφικού.

   

Φέτος  πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 18.200 επιχειρηματικές συναντήσεις  (Β2Β) ανάμεσα στους 218 παραγωγούς / μεταποιητές και βιοτέχνες  με τους εκπροσώπους 230 ξενοδοχείων  και δικτύων διανομής.

   

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ