Οι 38 Ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, βάζουν τις τελευταίες τους πινελιές στα 29 τους άρματα και όλοι και όλα είναι πανέτοιμα για την Μεγάλη Παρέλαση την Κυριακή 10 Μαρτίου!

Εξάλλου, ο καιρός είναι πια ανοιξιάτικος, έτσι και πλήθος κόσμου έζησε ρομαντικές στιγμές στις παλιές ελληνικές καντάδες και το θεατρικό δρώμενο των «Εμείς και Εμείς» που κατέπληξε το κοινό, όπως και η καρναβαλική ποδηλατοπαρέλαση που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, μεταμφιεσμένων και μη, που περιδιάβηκαν την παλιά και τη νέα πόλη του Ρεθύμνου με αίθριο καιρό και το θερμόμετρο να είναι έτοιμο να ξεπεράσει ακόμα και τους 20 βαθμούς Κελσίου τις επόμενες μέρες!

Το Σάββατο 9 Μαρτίου, στην παιδική παρέλαση, στις 16.30 θα συγκεντρωθούν τα παιδιά με τους συνοδούς τους στον Κόμβο Θεοτοκοπούλου στην Καλλιθέα Ρεθύμνου. Στις 17.00 θα ξεκινήσει η παιδική παρέλαση με την εποπτεία ενηλίκων από τον κόμβο Θεοτοκοπούλου και με μουσική από την DJ Ηρώ Φρυγανάκη. Ο τερματισμός στον αύλειο χώρο του 3ου Γυμνασίου. Στις 18.00 επιτόπου θα έχουμε μια κεφάτη Live συναυλία με τον Bo και στις 19.00 παιδικό πάρτι με την Ρωρώ και το Αερόστατο, Sbandieratoridi Gubbio, Kids Carnival Dance, Magic Show με τον Μάγο ΤεΤέλο, Bubbles Show, τις αγαπημένες μας μασκότ, ξυλοπόδαρους OmmaStudio, FacePainting, Μουσική από τον DJ Νίκο Γωνιώτη.

Την Κυριακή η γιορτή κορυφώνεται με τη μεγάλη παρέλαση στις 2 το μεσημέρι.

 

 «Ο ΧΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ»

ΣΑΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

16:30   Συγκέντρωση των παιδιώνστον Κόμβο Θεοτοκοπούλου

17:00   Εκκίνηση της Παιδικής Παρέλασης, με την εποπτεία των ενηλίκων, από τον Kόμβο Θεοτοκοπούλου

            Μουσική από την DJ Ηρώ Φρυγανάκη

            Τερματισμός στον αύλειο χώρο του 3ου Γυμνασίου

18:00   Live συναυλία με τον Βο

19:00   Παιδικό πάρτι με τη Ρωρώ και το Αερόστατο.SbandieratoridiGubbio. Kids Carnival Dance. Magicshow με τον μάγο ΤεΤέλο. Bubblesshow. Οι αγαπημένες σας μασκότ. Ξυλοπόδαροι ΟΜΜΑ Studio. Facepainting.

Μουσική από τον DJ Νίκο Γωνιώτη

                     

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

21:00   Εκκίνηση της Νυχτερινής Παρέλασης από τον Kόμβο Θεοτοκοπούλου

            Παρέλαση πληρωμάτων

Συμμετέχουν οι ΟΜΜΑ Studio

            Μουσική από τον DJ Πέτρο Κλαψινό

22:00   Τερματισμός καιlive συναυλία με τον Κώστα Δόξα στην Πλατεία Μικρασιατών

           

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

13:00   Προσέλευση πληρωμάτων στον Κόμβο Θεοτοκοπούλου

14:00   Κήρυξη έναρξης της Μεγάλης Παρέλασης από τον Δήμαρχο Ρεθύμνης, κ. Γιώργη Μαρινάκη

Παρουσιάζουν ο Νίκος Αναδιώτης και η Ιωάννα Μαλέσκου

Μουσική από τους DJ Ηρώ Φρυγανάκη και Κώστα Ρακιτζή

15:00   DJ πάρτι στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Σοχώρα)

            Μουσική από τον DJ Νίκο Γωνιώτη

 

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

 

18:30   Τελετή Λήξης Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019 στην παραλία (Ελ. Βενιζέλου)

Καύση του άρματος του Βασιλιά Καρνάβαλουυπό τον ήχο των κρουστών των BATALA

Φιλική συμμετοχή: SbandieratoridiGubbio

Συναυλία με τους TheSoulGig στην παραλία

 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ ΟΜΑΔΩΝ

 

9/3       ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣCLUB-ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ-ΘΕΜΑ: ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 

CARNIVALBEACHPARTY

Το πιο τρελό Καρναβαλικό διήμερο από την Ομάδα ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ και το PrimoPiatoRestaurantSteakHouse.

Στην Παραλιακή Λεωφόρο του Ρεθύμνου (Ελ. Βενιζέλου 2-4)

Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 19:00

Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 15:00

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

1ο ΠΕ-ΤΡΕΛΑΔΙΚΑ ΠΑΡΤΙ

Για πρώτη φορά, το στενό στα Πεταλάδικα (ΤζάνεΜπουνιαλή) θα πάρει φωτιά!

Live μουσική και DJ.

Με ροκ διάθεση, το συγκρότημα του Λευτέρη Τζαγκαράκη (Δ. Βαρούχας, Γ. Κορίνθιος, Μ. Ναζλής). Μετά, μια επίλεκτη πεντάδα με ρεμπέτικη και λαϊκή μουσική (Β. Ακριβός, Δ. Βαρούχας, Γ. Βεριδάκης, Β. Τσιφτσή).

Στις μουσικές επιλογές, ο DJKoulisDepastas και ο DJ Σταύρος

Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 19:00

Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 17:30

 

Διοργάνωση: Αραμπάς, Νυν και Αεί, Χαλίσικο, Στο καρφί και στο πέταλο

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

15:00   ALLADALLONMEGANITE-NonStopElectronicMusic-Πάρτι της Ομάδας ΑΛΛΑΝΤΑΛΛΩΝ στην Πλατεία Μικρασιατών

Οι οδηγίες της Τροχαίας για την στάθμευση

Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνεται η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων την Κυριακή περιγράφεται από τον Διοικητή της Τροχαίας Ρεθύμνου, Σωτήρη Τζατζάκη, ο οποίος τονίζει ότι όσοι έρχονται από Ηράκλειο και Χανιά θα διοχετεύονται στα περιφερειακά πάρκινγκ στον κόμβο Ατσιποπούλου και από εκεί θα κατευθύνονται στην πόλη του Ρεθύμνου με λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Ο κ. Τζατζάκης επανέλαβε: «Για το τριήμερο από την τροχαία θα ληφθούν αυξημένα μέτρα για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, μιλώντας τώρα πιο συγκεκριμένα για την Κυριακή, θα πραγματοποιηθούν κάποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες. Σκοπός μας είναι να γίνει ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, να έρθουν οι επισκέπτες με ασφάλεια στην πόλη μας και φυσικά να μην ταλαιπωρηθούν, όταν θα γεμίσουν τα πάρκινγκ της πόλης θα σας δώσουμε κάποιες οδηγίες τώρα για το πως θα κατευθύνονται οι επισκέπτες είτε από Χανιά, είτε από Ηράκλειο. Τα οχήματα από Ηράκλειο θα κατευθύνονται μέσω του κόμβου Ατσιποπούλου, στον παράδρομο προς το πανεπιστήμιο και από εκεί θα φτάνουν στο αθλητικό κέντρο του Γάλλου, όπου θα μπορούν να σταθμεύουν δωρεάν, η μετακίνησή τους από εκεί για το εσωτερικό της πόλης θα γίνεται με τακτικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ και στη συνέχεια για να επιστρέψουμε πάλι στο ίδιο σημείο, αυτό θα γίνεται πάλι με λεωφορεία του ΚΤΕΛ από την οδό Κεφαλογιάννηδων και από τον κεντρικό σταθμό. Όσον αφορά τα οχήματα που θα έρθουν από Χανιά, αυτά θα κατευθύνοντε μέσω της Γέφυρας Ζουρίδας, στα μεγάλα πάρκινγκ που υπάρχουν: Μέγαρο, Φάρος και Πέλαγος, όπου κατά τον ίδιο τρόπο με λεωφορεία του ΚΤΕΛ θα μετακινηθούν για να μπουν μέσα στην πόλη και να επιστρέψουν στο συγκεκριμένο σημείο. Τα τουριστικά λεωφορεία θα κατευθυνθούν μέσω του κόμβου Ατσιποπούλου και θα οδηγηθούν στην οδό Κεφαλογιάννηδων και από εκεί θα μπορούν να σταθμεύουν στο εμπορικό λιμάνι. Θα θέλαμε να συστήσουμε στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί, να έχουν υπομονή, να μην καταναλώσουν αλκοόλ, να ενημερώνονται μέσω των πινακίδων που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα κεντρικά σημεία και φυσικά να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών».

goodnet.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ