Οδικά έργα στο Ρέθυμνο με στόχο την αναβάθμιση περιοχών και την ενίσχυση της ασφάλειας

Έργα ασφαλτόστρωσης κεντρικών οδών της πόλης του Ρεθύμνου ξεκινούν άμεσα μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Πρόκειται για έργο με αρχικό προϋπολογισμό 281.841 ευρώ το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου.

Σύμφωνα με τη σύμβαση, θα υλοποιηθούν επεμβάσεις που θα ολοκληρωθούν σε πέντε μήνες, σε δημοτικές οδούς που χρήζουν βελτίωσης ή συντήρησης, με ανακατασκευή του οδοστρώματος (τομές, φρεζάρισμα, αποξήλωση υφιστάμενου οδοστρώματος, επίστρωση με ασφαλτικό, προσαρμογή φρεατίων κλπ).

Στο μεταξύ, έργο ζωτικής σημασίας σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη, παραδόθηκε στην τοπική κοινωνία του Δήμου Αγίου Βασιλείου και αφορά την διαπλάτυνση του δρόμου στον οικισμό της Αγίας Πελαγίας. Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με στόχο την λειτουργική αναβάθμιση του οικισμού .

Τέλος, παραδόθηκε στην τοπική κοινωνία Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου η ασφαλτόστρωση του δρόμου που συνδέει τον οικισμό Βάτο με τον Κισσού Κάμπο μήκους 1.200 μέτρα και μέσου πλάτους 5 μέτρων, με συνολικό προϋπολογισμό 120.000 ευρώ.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ του Μ. Λαμπαθάκη

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ