Ο Κωστής Αβυσσινός και ο Βαγγέλης Βαρδάkης στο Heraklion Arts and Culture

Ο Βαγγέλης Βαρδάκης συναντά τον Κωστή Αβυσσινό στο διαδυκτιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου - Heraklion Arts and Culture!

Οι δυο καταξιωμένοι, λαϊκοί οργανοπαίχτες ορμώμενοι από τις ρίζες της παραδοσιακής κρητικής μουσικής και κουβαλώντας αναμνήσεις, βιώματα, ήχους και χρώματα από τις μουσικές της παρέας και των γλεντιών στήνουν μια μουσική παράσταση αποδίδοντας με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο αγαπημένους σκοπούς της Κρήτης.

Την on line πρεμιέρα της μουσικής αυτής συνάντησης μπορείτε να παρακολουθήσετε την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 στις 21:15 στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://youtu.be/2yKB98u473I

ενώ αμέσως μετά την πρώτη προβολή της θα παραμείνει διαθέσιμη, on demand, στη ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε»!

   

Ο Βαγγέλης Βαρδάκης, δεξιοτέχνης στο βιολί, με σημαντική πορεία στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής της Κρήτης, αποδίδει με ιδιαίτερη ευαισθησία, αισθητική και ακρίβεια τους παραδοσιακούς σκοπούς της Κρήτης, ιδίως της Ανατολικής, τόπο καταγωγής του.

Σε αυτήν την παράσταση συναντιέται με έναν ιδανικά ταιριαστό μουσικό συνοδοιπόρο, τον Κωστή Αβυσσινό, δεξιοτέχνη στο μαντολίνο, στο λαούτο και στο μπουλγαρί, γιο του μεγάλου βιολάτορα Γιώργη Αβυσσινού.

Μαζί τους θα βρεθούν επί σκηνής ο εξαιρετικός Γιώργος Σταυράκης στην κιθάρα, δεξιοτέχνης και με σταθερή πορεία και πολλές συνεργασίες στον χώρο της μουσικής. Καθώς και ο Νίκος Κάπλαντζης, στα κρουστά, σταθερή δύναμη και γνώριμος από τις μουσικές σκηνές της Κρήτης.

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης  

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Για εγγραφή στο Heraklion Arts and Culture ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2Ym3OSb.

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ