Ο δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού με τα χίλια πρόσωπα

Μία απίστευτη ιστορία με έναν 45χρονο φυγά των φυλακών Αλικαρνασσού που κατάφερε επί 17 ολόκληρα χρόνια όχι μόνο να παραμένει ασύλληπτος αλλά να κάνει και μεγάλη ζωή

Μία απίστευτη ιστορία με έναν 45χρονο φυγά των φυλακών Αλικαρνασσού που κατάφερε επί 17 ολόκληρα χρόνια όχι μόνο να παραμένει ασύλληπτος αλλά να κάνει και μεγάλη ζωή, αποκαλύφθηκε μετά την σύλληψη του σε τυχαίο έλεγχο στην Ομόνοια.  Επί 17 χρόνια ο 45χρονος έκανε τον τραγουδιστή, τον δημοσιογράφο  μέχρι και τον Ανδρέα Μπάρκουλη κατάφερε να παντρέψει.

Είχε δραπετεύσει το 2002 από τις φυλακές Αλικαρνασσού κι όχι μόνο δεν κρυβόταν, αλλά έκανε ό,τι μπορούσε για να προβληθεί.

Ο 45χρονος εκτός από καριέρα τραγουδιστή, γύριζε βίντεο κλιπ και εμφανιζόταν ως δημοσιογράφος διεθνούς τηλεοπτικού σταθμού.

Ο 45χρονος είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη όταν εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου και δήλωνε γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων. Κατάφερε να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά έγινε αντιληπτός και συνελήφθη. Το 2002 παραβίασε άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού.

http://www.thetoc.gr/ 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ