Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχε η Υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη με το Δ.Σ της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Ηρακλείου, στο πλαίσιο των επαφών που έχει με φορείς και συλλόγους της πόλης.

Η επικεφαλής της παράταξης "Ηράκλειο Για Σένα", αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Δημήτρη Χριστοφοράκη, αντάλλαξε απόψεις με τα μέλη της Διοίκησης σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνάντηση καθώς, όπως είναι γνωστό, η κ. Καναβάκη, εκτός από επαγγελματική συνάφεια ως οικονομολόγος, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου και διαθέτει πολύ καλή γνώση των θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο.

Τα μέλη της Διοίκησης της ευχήθηκαν καλή επιτυχία τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στους υποψήφιους του συνδυασμού της που τη συνόδευαν και ιδιαίτερα στα μέλη την Ένωσης, κκ Άννα Τσακουντάκη και Αντώνη Σφίγγα.

Να σημειωθεί ότι την κ. Καναβάκη στη συνάντηση αυτή συνόδευαν επίσης οι υποψήφιοι κκ. Ν. Κανακαράκης και Γ. Δεσποτόπουλος.

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ