Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ήμερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας με φελλό στις Λιμενικές Εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο της Κρήτης. Γνωστοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα , οι καλύτεροι αθλητές όλης της χώρας συναγωνίστηκαν για τους 2 μεγάλους τίτλους, του Πρωταθλητή Ελλάδος σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο και που οι νικητές πήραν το «διαβατήριο» για την συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία. Συνδιοργανωτές του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ήταν ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κρήτης και η Περιφέρεια Κρήτης που φρόντισαν οι αθλητές που ήρθαν από Θεσσαλονίκη , Αθήνα , Κόρινθο , Κάρυστος , Σητεία , Ιεράπετρα , Ηράκλειο   αλλά και από το Καρλόβασι της Σάμου να απολαύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 1ο μετά Covid 19 πρωτάθλημα, ικανοποίηση και χαρά που εξέφρασαν όλοι οι συμμετέχοντες.

   

Στο αγωνιστικό πλαίσιο ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κρήτης ήταν ο μεγάλος νικητής. Στην ατομική κατάταξη, πρωταθλητής Ελλάδος για το 2022 αναδείχθηκε ο Αγγελάκης Μανόλης του Ναυταθλητικού Ομίλου Κρήτης από τη Σητεία , Δευτεραθλητής αναδείχθηκε  ο Negovan Stankovic του Ναυταθλητικού Ομίλου Κρήτης από τη Σητεία και τριταθλητής ο  Ηρακλειώτης Χρήστος Γεωργιάδης πάλι  από το Ναυταθλητικό Όμιλο Κρήτης.

   

Σε ομαδικό επίπεδο πάλι μεγάλος κερδισμένος αναδείχθηκε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κρήτης μιας και κέρδισε επάξια σε επίπεδο συλλόγου  τον τίτλο του Πρωταθλητή Συλλόγου για το 2022. Δεύτερος  αναδείχθηκε ο ΝΑΟ Καρλοβασίου Σάμου  και τρίτος ο ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη . Όλοι οι προαναφερθέντες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αλιείας με φελλό από Λιμενικές Εγκαταστάσεις στο Φάρο της Πορτογαλίας

Σέ δήλωση του ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης, Εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης, εξέφρασε τη χαρά του για την επιτυχημένη συνδιοργάνωση, ευχαριστώντας τον Ναυταθλητικό όμιλο Κρήτης, τους αθλητές και όλους που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος στο Ηράκλειο. Ο κ Πιτσούλης, πρόσθεσε:

«Ένα ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός είχαμε τη χαρά να συνδιοργανώσουμε με το Ναυταθλητικό όμιλο Κρήτης. Ένα άθλημα που έχει φίλους σε όλο τον κόσμο και βεβαίως στην Κρήτη. Αποτελεί μια ευκαιρία και για αθλητικό τουρισμό αλλά και για να γνωρίσουν όσοι επιθυμούν μυστικά αλλά και ομορφιές αυτού του αθλήματος. Ήταν άρτια οργανωμένο πρωτάθλημα και ήδη υπάρχουν σκέψεις από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία και για άλλες δράσεις».

   

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Ναυταθλητικού ομίλου Κρήτης εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τους ανθρώπους που συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί το Πρωτάθλημα ,κάνοντας αναφορά στην Περιφέρεια Κρήτης και συγκεκριμένα τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη , στον Εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού  Γιώργο Πιτσούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη για τη συνδιοργάνωση του Πρωταθλήματος και τη διαχρονική στήριξη στην ανάπτυξη του Ναυταθλητισμού και της Αθλητικής Αλιείας. Επίσης ευχαρίστησαν: τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου Εύθυμη Δουβή όπως και όλα τα στελέχη του Λιμεναρχείου Ηρακλείου για τη διαχρονική στήριξη τους, τον μεγάλο Χορηγό , τη κοινοπραξία ΑΝΕΚ – Bluestar Feries για τη χορηγία τους στις μετακινήσεις, το ξενοδοχείο Κάστρο και το εστιατόριο Ακρωτήρι στην Αλικαρνασσό.

   

Οι εκπρόσωποι του ΝΟ Κρήτης στις δηλώσεις έκαναν γνωστό ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις εντός συνόρων ολοκληρώθηκαν και ότι το επόμενο ραντεβού είναι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας  κόντρα στους καλύτερους αθλητές και συλλόγους της Ευρώπης .

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ