Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Women Do Business διοργανώνει ένα ακόμα Free Online Webinar αυτή την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 18.00. Το θέμα του workshop είναι «Αναπτύσσω τη δεξιότητα της σωστής διαχείρισης χρόνου και μειώνω την αναβλητικότητα μου» με την Λίλα Τζινερη, Ψυχολόγο Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και εκπαιδευμένη στην Συστημική Οικογενειακή ψυχοθεραπεία, καθώς και στην Τραυματοθεραπεια EMDR.

   

Τον σύνδεσμο εγγραφής στο webinar θα το βρείτε εδώ: https://tinyurl.com/2t25uhjw

Πρόκειται για ένα σεμινάριο που στο πως να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά τον χρόνο μας και να μειώνουμε την αναβλητικότητά μας. Εάν σου έχει τύχει ποτέ να:

  • Νιώθεις πως η μέρα θα έπρεπε να έχει 48 ώρες για να μπορείς να τα καταφέρεις όλα;
  • Νιώθεις πολλές φορές ότι αφήνεις τα πάντα για την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνεις να ολοκληρώσεις τις περισσότερες αρμοδιότητές σου;
  • Αναρωτιέσαι πως γίνεται άλλοι να τα προλαβαίνουν όλα και εσύ τίποτα ενώ η μέρα έχει 24 ώρες για όλους μας;
    Τότε το webinar αυτό είναι το κατάλληλο για εσένα!

Στο συγκεκριμένο εργαστήριο θα μιλήσουμε για τις παγίδες στις οποίες πέφτουμε με αποτέλεσμα να φεύγει άσκοπα ο χρόνος και θα μάθουμε συγκεκριμένες τεχνικές για το πώς να κάνουμε καλύτερη οργάνωση και έτσι να τον αξιοποιούμε στο έπακρο. Επίσης, θα μιλήσουμε για την αναβλητικότητα, η οποία συνδέεται με τη κακή διαχείριση του χρόνου, γιατί είναι χρήσιμο να περιορίσουμε την αναβλητικότητα και τί μπορούμε να κάνουμε ώστε να την εξομαλύνουμε. Όλα αυτά μέσα από συζήτηση και βιωματικές ασκήσεις. Το εργαστήριο απευθύνεται σε όποιον θέλει να οργανώσει καλύτερα τον χρόνο του και να μειώσει την αναβλητικότητα.

Ο χρόνος είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχουμε. Κι όμως σε πολλές περιπτώσεις, νιώθουμε να φεύγει χωρίς να τον έχουμε αξιοποιήσει όπως θα θέλαμε.

Λίγα λόγια για την ομιλήτριά μας:

Η Λίλα Τζινέρη έλαβε το πτυχίο ψυχολογίας από το Α.Π.Θ και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Οικογενειακή ψυχοθεραπεία, καθώς και στην Τραυματοθεραπεια EMDR. Απόκτησε το μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Ενηλίκων από το Ε.Α.Π, κάτι που της προσέφερε πολύτιμη γνώση για τη δημιουργία ομάδων και εκπαιδεύσεων. Έχει παρακολουθήσει πλήθος άλλων εκπαιδεύσεων που εμπλούτισαν τις γνώσεις της γύρω από την υποστήριξη και ενδυνάμωση ατόμων και ομάδων. Από το 2010 έως και σήμερα ασχολείται με την ψυχολογική υποστήριξη και ενδυνάμωση ατόμων, ομάδων και οικογενειών, καθώς έχει εργαστεί σε διάφορες οργανώσεις, δημόσιες δομές και ιδιωτικά.

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ