Το έργο της επέκτασης του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Κρήτης όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπρόσωπους φορέων της περιοχής. 

Ο Περιφερειάρχης υπέγραψε την έγκριση δημοπράτησης του έργου, “προσθήκη κατ’ έκταση και ύψος στο Περιφερειακό Ιατρείο Ζαρού”.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 392.500 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Κρήτης.

   

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο βουλευτής Σωκράτης Βαρδάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας, Έφη Κουτεντάκη, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας Π.Ε. Ηρακλείου Λάμπρος Καμπουράκης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γεώργιος Φυλακτάκης, ο ιερέας Λέανδρος Σταματάκης, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ζαρού Μανόλης Ανωγειανάκης, ο πρόεδρος του Παγκρητίου Λαογραφικού Συλλόγου Ζαρού Γεώργιος Δαμιανάκης, εκ μέρους του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαρού οι Δημήτρης Στεφανάκης και Μανόλης Σαριδάκης, ο Μάνος Παπαδογιάννης από το Σωματείο Εργαζομένων στα νερά “Ζαρός”, ο φαρμακοποιός Μανόλης Μακρυγιαννάκης, ο επιχειρηματίας Αντώνης Λεμονάκης και ο μελετητής Δημήτρης Δροσανάκης.   Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από τη συνάντηση. Η φωτογραφία του Ιατρείου Ζαρού είναι από το mesaralive.gr.   

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ