Επαφές στο Ηράκλειο για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Στο Ηράκλειο βρίσκεται σήμερα για επαφές και συναντήσεις ενόψει και των ευρωεκλογών ο νυν και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Στέλιος Κυμπουρόπουλος. Ο κ. Κυμπουρόπουλος επισκέφθηκε τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, με τον οποίο συζήτησε το πλαίσιο των έργων στην Κρήτη την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, όπως και την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

Ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε για την επίσκεψη και ευχήθηκε και στον κ. Κυμπουρόπουλο καλή επιτυχία στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Νωρίτερα, ο κ. Κυμπουρόπουλος είχε συνάντηση με τον Παγκρήτιο Σύλλογο Αναπήρων Πολιτών, με τους οποίους συζήτησε για θέματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρίες, το έργο που έχει γίνει, αλλά και το έργο που πρέπει να γίνει.

«Θεωρώ πολύ σημαντικό το να μιλάμε για τις ευρωεκλογές και από τη δική μας θέση ως ανάπηροι πολίτες, γιατί μας αφορούν. Μας αφορά να έχουμε μια ενωμένη Ευρώπη, μας αφορά να έχουμε μια Ευρώπη της κοινωνίας των πολιτών, μια Ευρώπη η οποία ανησυχεί για την καθημερινότητα του ευρωπαϊκού λαού. Θεωρώ επίσης ότι είναι πολύ σημαντικό το να υπάρχει κάποιος που να εκπροσωπεί τους ανάπηρους πολίτες και αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε» ανέφερε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Ηράκλειο, θα έχει επαφές με τη Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΔΥΠΕ Κρήτης) αλλά και τη Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, όπως και συνάντηση με τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου. Επιπλέον, θα έχει συνάντηση με τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ν. Ηρακλείου, ενώ θα έχει και συνάντηση με πολίτες σε καφέ της πόλης.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ, της Ουρανίας Μωραίτη

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ