Στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, που κατηγορούνται για διακεκριμένες υποθέσεις κλοπών, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, συνολικά εξιχνιάστηκαν πέντε υποθέσεις κλοπών από οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, από τις 17/06/2024 έως τις 19/06/2024. Οι δράστες είχαν αφαιρέσει χρηματικό ποσό, χρυσά κοσμήματα, ρολόγια, χρυσές λίρες και προσωπικά αντικείμενα, με τη συνολική χρηματική αξία των κλοπιμαίων να ανέρχεται σχεδόν στις 24.000 ευρώ.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου αναζητήθηκαν και εντοπίστηκαν χθες, Τετάρτη 19-6-2024, το βράδυ τα δύο άτομα, ενώ σε σωματικές και κατ' οίκον έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 770 ευρώ και μέρος των αφαιρεθέντων, τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα λοιπά κατασχεθέντα κοσμήματα θα παραμείνουν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου προκειμένου διακριβωθεί η προέλευσή τους. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ, της Ουρανίας Μωραίτη

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ