Με την ελπίδα ότι τα σχολεία του Ηρακλείου θα καλυτερεύσουν την ποιότητα υποδομής και υποδοχής των μαθητών μας, υπεγράφη εχθές η σύμβαση για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτηρίων του Δήμου Ηρακλείου

Υπεγράφη την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 στην Λότζια η σύμβαση για την  «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτηρίων και αύλειων χώρων του Δήμου Ηρακλείου και λοιπές δράσεις». Την σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη.

Πρόκειται για ένα έργο αρχικού προϋπολογισμού 2.100.000 ευρώ με τελικό ποσό σύμβασης τις 858.397,33 ευρώ. Η χρηματοδότηση του έργου είναι μέσα από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και  από πιστώσεις των κεντρικών αυτοτελών πόρων με τους οποίους επιχορηγούνται οι Δήμοι για την κάλυψη των αναγκών τους (ΣΑΤΑ).

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός:

«πρόκειται για ουσιαστικές παρεμβάσεις στα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Ηρακλείου. Η ασφάλεια των μαθητών μας είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες μας.  Οι ανάγκες των σχολικών συγκροτημάτων δεν θα σταματήσουν όπως δε θα σταματήσει και η δική μας προσπάθεια να προσφέρουμε στους μαθητές μας τις απαιτούμενες υποδομές για μία ασφαλή καθημερινότητα στους χώρους των σχολείων».

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
X
Απάντηση σε:
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά