9ο Θερινό Σχολείο Περιβαλλοντικής Δημοσιογραφίας στα Χανιά

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει το 9ο  θερινό σχολείο περιβαλλοντικής δημοσιογραφίας στα Χανιά, από τις 24 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2021.

   

Το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου (Ίδρυμα Αγία Σοφία) άνοιξε τις πύλες του για να φιλοξενήσει τις εργασίες του 9ου Θερινού Σχολείου Περιβαλλοντικής Δημοσιογραφίας.

Συνδιοργανωτές του Θερινού Σχολείου είναι επίσης ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, με αρωγό τον Δήμο Αποκορώνου. Την διοργάνωση στηρίζουν ο Δήμος Πλατανιά, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων, το Βοτανικό Πάρκο Κρήτης, το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, το Κτήμα Λουπάκη και το Μουσείο Τυπογραφίας.

Το πρόγραμμα του 9ου θερινού σχολείου περιβαλλοντικής δημοσιογραφίας, περιλαμβάνει ημερίδες, εργαστήρια, βιωματικά εργαστήρια, ασκήσεις υπαίθρου και στρογγυλό τραπέζι.
Μπορείτε να δείτε το λεπτομερές πρόγραμμα του θερινού σχολείου εδώ.

Κατά τη διάρκεια του 9ου Θερινού Σχολείο Περιβαλλοντικής Δημοσιογραφίας θα τηρηθούν όλα όσα ορίζονται για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

 

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ