Νεκρή βρέθηκε μια Αμερικανίδα που είχε εξαφανιστεί στη Ρωσία

Οι Ρώσοι ερευνητές, που αναζητούσαν από την Τρίτη μια Αμερικανίδα, η οποία είχε εξαφανιστεί, ανακοίνωσαν σήμερα ότι βρήκαν τη σορό της και συνέλαβαν έναν άνδρα που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της.

Τα ίχνη της Κάθριν Σέρου, ηλικίας 34 ετών, είχαν χαθεί από την Τρίτη το βράδυ, αφότου είχε φύγει από το διαμέρισμά της στο Νίζνι Νόβγκοροντ, σε απόσταση 400 χιλιομέτρων ανατολικά της Μόσχας και είχε επιβιβαστεί σε ένα άγνωστο όχημα.

«Στο αυτοκίνητο με έναν άνδρα που δεν γνωρίζω. Ελπίζω να μην με απαγάγει», έγραφε στο τελευταίο μήνυμα που έστειλε με το κινητό τηλέφωνό της στη μητέρα της.

Η μητέρα, Μπέτσι Σέρου, είπε πως ήταν πιθανό η κόρη της, η οποία βιαζόταν, καθώς είχε να πληρώσει έναν λογαριασμό σε μια κλινική, δεν είχε την υπομονή να περιμένει το ταξί της και έκανε ωτοστόπ.

«Σήμερα, έπειτα από μια επιχείρηση έρευνας ευρείας κλίμακας, εντοπίσαμε το πτώμα της νεαρής γυναίκας», ανέφερε σήμερα, σε ένα δελτίο τύπου, η Επιτροπή Έρευνας, που αναλαμβάνει στη Ρωσία τα σοβαρά εγκλήματα.

Ένας κάτοικος του Νίζνι Νόβγκοροντ, καμιάς 40αριάς ετών, γνωστός στην αστυνομία, καθώς είχε ήδη καταδικαστεί για διάφορα σοβαρά εγκλήματα, συνελήφθη, συμπληρώνεται στο δελτίο τύπου.

Διασώστες και πολλοί εθελοντές συμμετείχαν στις έρευνες, σε μια δασώδη περιοχή κοντά στην πόλη, όπου εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του τηλεφώνου της νεαρής γυναίκας.

Το θύμα παρακολουθούσε ένα μάστερ στο δίκαιο, στο πανεπιστήμιο της πόλης και σκόπευε, στη συνέχεια, να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να εργαστεί ως δικηγόρος, ειδικευόμενη σε θέματα μετανάστευσης.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP/Α.Σ

ΣΧΟΛΙΑ 0
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ